2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 61 پست
وای چه حیف

بخدا باورت میشه وسطای ماه پنجم از دست دادمشون بخاطر اشتباه دکتراز دستم رفتن خدا خودش حقمو بگیره ازش یعنی دیگه دیونه شده بودم شبوروزم گریه بود😥😥

❤🌹خدای مهربونم حالاک دستموگرفتی ول نکن🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺🥺🥺 بزارم یکی دو روز دیگه بگذره طفلی شوهرم ایقد بچه دوس داره اول مطمئن شم بعد بهش بگم برم ازما ...

ازینکه مثبته خیالت راحت باشه و حالا که شوهرت نمیدونه و بچه هم دوس داره یه برنامه ترتیب بده غافلگیرش کن و فیلم بگیر 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

استاتر عزیز نگران نباش مثبت کاذب خیلی خیلی کم پیش میاد وبی بی چک هم دیر خط میندازه مطمعنم بارداری درخواست دوستی میدم قبول کن فردا منتظر خبر خوشت هستم😍😍

ازینکه مثبته خیالت راحت باشه و حالا که شوهرت نمیدونه و بچه هم دوس داره یه برنامه ترتیب بده غافلگیرش ...

اره برا همین میخوام مطمئن شم برم ازمایش بدم غافلگیرش کنم

نگران نباش عزیزم ،مگه نمیگی مایع منی نریخته داخل؟؟؟

ن ریخته نشد ولی کاندومم نداشت احتمال نداره خیالم راحت باشه فقط قرص امگا۳ ویتامین دی اینا خوردم از اونا نیست ک هنوز پریود نشدم؟؟

ن ریخته نشد ولی کاندومم نداشت احتمال نداره خیالم راحت باشه فقط قرص امگا۳ ویتامین دی اینا خوردم از او ...

خب میخوای یه تست بده ولی چون نریخته احتمالش خیلی کمه

ای جاااان عزیزم عکسشو بزار لذت ببریم مباااارکههههه مباررررکهههههه😍😍😍😍 چند روز از موعدت گذشتع؟

الان نور خوب نیس عزیزم انشالله صبح میذارم برام دعا کنید که بارداری خوبی پیش رو داشته باشم سر بارداری اولم خیلی اذیت شدم

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘
جرا سقط شدن آخه 😭😭😭

عزیزم‌طول سرویسم کوتاه بود توسونو اهمیت نداد تو ماه ۵ گفت دیگه هیچ از دستم نمیاد برام ی پساری هودیج تو مطب خودش اونم بدون هیچگونه بستری اینا گذاشت دستس ک برد اون تو کیسه ابم ترکید