سلام این تست ۱۳ روز بعد امپول ازادسازی زدم وفورا خط انداخت زیر ۵ دقیقه ،الان ۳۰ سیکلمه و هنوز پری نشدم ،دو روز هم دل درد کمردرد شدید دارم ولی پری نمیشم با سینه درد ، بنظرتون این تست کاذبه یا درسته؟؟؟ ممنون میشم نظراتتون بگین عشقا😘😘😘😘 فردا ۱۵ روز از ازاد سازی میگذره باز میخوام تست بزنم بنظرتون ممکنه که کاذب بشه؟؟؟
🥺🥺🥺🥺 بزارم یکی دو روز دیگه بگذره طفلی شوهرم ایقد بچه دوس داره اول مطمئن شم بعد بهش بگم برم ازما ...
ازینکه مثبته خیالت راحت باشه و حالا که شوهرت نمیدونه و بچه هم دوس داره یه برنامه ترتیب بده غافلگیرش کن و فیلم بگیر
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
استاتر عزیز نگران نباش مثبت کاذب خیلی خیلی کم پیش میاد وبی بی چک هم دیر خط میندازه مطمعنم بارداری درخواست دوستی میدم قبول کن فردا منتظر خبر خوشت هستم😍😍
عزیزمطول سرویسم کوتاه بود توسونو اهمیت نداد تو ماه ۵ گفت دیگه هیچ از دستم نمیاد برام ی پساری هودیج تو مطب خودش اونم بدون هیچگونه بستری اینا گذاشت دستس ک برد اون تو کیسه ابم ترکید