2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دزد

4083 بازدید | 60 پست

شخصی خواب می دیده که مدام دزد به خانه اش می آید. این خواب را نه یک شب، بلکه شب های مختلف می دیده و برایش تکرار می شده.

قاعدتا وقتی انسان چنین خوابی می بیند، فکر میکند که نکند خانه مان دزد بیاید؟ نکند کسی قصد سرقت از منزل ما را دارد؟ 

اما بعد از تعبیر خواب ایشان معلوم شد که چون در بازار بورس سرمایه گذاری کرده بود، مدام می ترسیده که نکند اموالش تلف شود و خسارت ببیند. همین ترس از سرقت اموال توسط بازیگردانان بازار بورس، خود را به شکل دزد نشان می داده است.

بعد از تعبیر رویایش متوجه شد که چرا این خواب مدام تکرار میشده و نگرانی اش از بین رفت.

اگر شما هم رویایی دارید که نگران تان کرده است، می توانید با خواندن مقاله ی آموزشی تعبیر خواب، خودتان آن را تعبیر کنید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خواب تون جزئیات بیشتری نداره؟ هر چی یادتون میاد رو بنویسید.

خاب دیدم با دوستم ک مرده تو ماشین نشستیم 

و قرار باهمدیگ بریم ختمش 

ینی مرده بود ولی خودشم میخاس بیاد مراسم ختمش؟ 

. 

. 

ی بار دیگ هم خاب دیدم مادربزرگ شوهرم فوت کرده 

همه میگفتن مرده ولی من میدیدمش انگار ناراحت بود یچیزی میخاس ازم 

خاب دیدم با دوستم ک مرده تو ماشین نشستیم  و قرار باهمدیگ بریم ختمش  ینی مرده بود ولی خود ...

اول باید تداعی معانی رو توضیح بدم.

مثلا وقتی به کسی میگیم گل برای شما چه چیزی رو تداعی میکنه، صبر میکنه تا هر چی به ذهنش میرسه رو بگه.
اولین کلمه زیبایی یادش میاد.
بعد یاد هدیه ای میفته که همسرش بهش داده.
بعد مفهوم عشق یادش میفته.
و الی آخر.

حالا مثلا وقتی به شما میگم پدر، چه چیزهایی براتون تداعی میشه؟

خوابم رو برام تعبیر میکنید لطفا اگه حوابتون مثبته خوابم‌ بنوبسم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
سلام بله بفرمایید فقط پرسش و پاسخ ها ممکنه طول بکشه. اگه حوصله دارید تعبیر کنم.

خوابمو مینویسم 

خواب دیدم دخترشش ماهم مثل یه دختربچه دوساله شده بدون لباس فقط ساعت دستش بود ازدرتراس خونمو بازمیکنه میره بیرون درعالم واقعیت تراس خونمون روبروش فقط شیروانیه دوتاخونست تو خوابم انگار خونهای زیادی بودن دخترم بدون ترس تموم اون شبروانی ها رو انگار با به طناب بهم وصل شده باشند از رو طنابهای با پاهای کوچکش و لرزان عبور میکنه بدون هیچ ترسی اونوقت به منظره های خیابانون که منتهب میشد به یه کوه نگاه میکنه وقتی صداش میکنم تو چشاش یهچیز عجیبی میبینم انگار ازش میترسم نمیدونم ترس برم میداره ولی صداش میکنم و اون دوباره تمام مسیرو طی میکنه پیشم برمیگرده

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
خوابمو مینویسم  خواب دیدم دخترشش ماهم مثل یه دختربچه دوساله شده بدون لباس فقط ساعت دستش بود از ...

چه خواب جالبی. حتما تعبیر قشنگی داره.

تداعی معانی میدونین چیه؟