2777
2789
عنوان

شما باشید میدید پول اگه بد حساب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
باورت میشه کلی قران میخونم وو ذکر میگم نمیدونم حکمت خدا چیه اینجور شد روانم بهم ریخته دلم برابچه میس ...

الان حرص نخور برای بچت خوب نیست برای همه ممکنه پیش بیاد خیلی ازماها این روزارو کشیدیم توکلتون بخدا باشه الانم پولو بده بگو از خواهری مادری گرفتم البته نباید به کسی بگی انشاءلله که حالت بهتر شد کم کم پولشوبده خودم بهش  پس بدم  خدا خودش به هممون رحم کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن خوب یه پس انداز داشته باشه خیالش راحتترخ

عزیزم الان زندگی مشترک شما خیلی واجبتر از پس اندازی هس که داری باید در روز های سخت پشت همسرت باشی چون اونم واسه این زندگی تلاش کرده است

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
میدونم باور نمیکنه

چی بگم من خودم تا حالا چن بار طلاهامو فروختم راستش نه بروی شوهرم اوردم نه ازش توقع داشتم بخره یا خیلی وقت پیشا سرکار رفته بودم  کم بود ولی همونو بهش دادم و راستیتش تا حالا هم نتونسته پسشون بده ولی من ناراحت نیستم خدا هم از جاهای دیگه برام رسونده الانم میگم پس انداز خوبه ها ولی دیگه الان گرفتار شده انشاءلله که وضعتون بهتربشه وهم خودش هم خود  خدا برات جبران میکنه توکلت به خدا 

حتی اگه پس نده؟

بله چون همسرتون هم واسه این زندگی تلاش کرده خدارو خوش نمیاد در روزهای سخت پشتش نباشین

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝