2789
عنوان

پسرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 17 پست
چند سالته؟؟؟؟رفتارت با پسرت چطوره مثل دختر بوده؟؟؟؟من دختر ۷ سالم خواست گوشش و سوراخ کنم گفتم بزرگتر ...

نه والا. من رفتارم. اصلا. باهاش. دخترونه. نبوده. من تو خونه. غیر اون. دوتا دختر. دیگه. دارم.  من سنم. زیاذه. سومین. بچه. ام پسرم. هست. خول نمیدونم.  چظور این فکر افتاده. سرش.  دوناه. هست. باور کنید. کلافه. ام. کرده. بود. کاش. به. خودش. بود.  عمه. هایش. از یه. طرف.  پرش. میکردن. از ژه. ژرف.  نق نق. براس. من. بود. اخه. من. چه. میکردم. همه. طرفداری. اش. کردن.  من تو چشم. پسرم. شدم دشمنش.    پسرم ازمن تین طوری. فاصله. گرفت.  دیگه نقطه. اخر رسیدم. گفتم. لااقل. بذار تو چشم اون. بد نشم. من. نمیدونی. عزیرم. چه. غمی دارم.  تو دلم.  

نه والا. من رفتارم. اصلا. باهاش. دخترونه. نبوده. من تو خونه. غیر اون. دوتا دختر. دیگه. دارم.  م ...

پس علتش همونه اطرافش زن و دختر بودن تقلید کرده .چند تا تیپ مردونه شیک نشونش بده.دید مردم نسبت به مرد با گوشواره رو بهش بگو.اصلا خوب نیست پسرتو اینجوری بزرگ کنی.اقتدار داشته باش از دخترات کمک بخواه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من سرزنش نکردم شاخ دراوردم نمیدونم به اقوام چه ربطی داره واقعا بده خودشون رودخالت میدن من قضاو ...

خوب فدای. تو بشم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مشکلی نداشتم. یه. روز دیدم پسرم. این طور گفت.  مستقیم. گفت. زود من گوشواره. میخوام. اولش. خندیدم. گفتم. حتما. شوخی. اش. گرفته. اما نه. دیدم جدی. داره میگه. دعواش کردم. خیلی.  ولی. باز نشد. حتی. به. توضیه. یه. مشاور. رفتم. برایش. اهن. ربایی. خریدم. گوشواره. بدون. سوراخ. کردن. گوش. دوروز.  دستش. بود. همین. اطرافیان. عمه. هایش. امدن. باز این هوایی. شد.  گفت این ها. نمیخوام.  نمیدونم. چی. بهش. گفته. بودن. ازاون. ور بهم. غر میزذن. چرا پسرت. سرکوفت میزنی.  خوب بچه. هست دلش. خواشت.  انکار. من هووی. اون هستم. یا نامادری اش. شوهرم. هم. انکار نه. انگار. خمایتی. نداشتم