2789
عنوان

پسرم.

217 بازدید | 17 پست

سلام. خانم ها. همبن الان. از خونه. همسایه. امدم. رفته بودم. بلاخره. بعد دوماه. گوش. پسر. ده. ساله ام. رو که. خودش.  تو این. دوماه. اسیرم. کرده. بود. ول. کن. نبود.  گوشش. با سوزن. نخ. سوراخ. کردیم. وای. خنده. دارش. این. بود. موقع. سوراخ. کردن. گوشش. من نتونستم. نگاه. کنم. ولی. صدای. پسرم. اومد. که.  جیغ. کشید. گفت. نمیخوام. پشیمون. شدم. دردد دارع. ولی. من. گفتم. بی خود.  همسایه. گفتم. کارت. بکن.  و اون. هم. اهر سوراخش. کرد یه. نخ.  هم.  انداخت. براش. به. نظرتون.  چندروز. نخ. بذارم. باشه.  اگه. پشیمون. شد. کلا. من. هم. بی خیالش. بشم.  یا. نه.  تا اخر.  گوشواره. بذارم. گوشش. 

🙄

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر ده ساله گوشواره انداخته؟؟؟؟ ندیدم تاحالا چطور اجازه دادی

اوه. دوماه. باهاش. هی کلنجار. رفتم. منصرفش. کنم دیکه. خسته. ام کرد بقیه. اقوام. شوهرم. هم. با اون. شدن. طرفداری اش. کردن. اون قدر به. دلم. غر زدن. شما. که. نمیدونیدد درچه. وضعیتی. بودم. به. خدا سرزنشم. نکنید. عاصی. شدم. 

النگو هم بگیر واسش ست کنه با گوشواره هاش 

وا. این. چه. حرفی هست به. جای. دلداری. دادنت. هست. خواهر.  چه. میکردم. وقتی. دوست داره. همه. گفتن بکن. برایش. عقده میشه. برایش. حالا. شما. هم. این طوری. سرکوفت. و مسخره. ام. میکنی.  خدایی. هم. هست. بالای. سرم.  بی خود. مسخره. نکن.  خواهر.  جان. هرچی. عوضی. داره. والا. 

اره. فقط همیشه. نظر بدید. بدون قضاوت. و توهین. اخع. از زندگی. ام. چه. خبردارید.  فوری متهم نکنید. سرکوفت. نزنید اگه. اشتباه. کردم. اشتباه. بوده. نهایت. بگید.  کارت. اشتباه. بوده. به نظرمون نه. این که. چندتا. کلمه. قلمبه. هم نثارم. کنید. من مادرم. مثل. خودشما. خوب. بچه. ام. هم. دوست دارم. از سر راه. که. نگرفتمش.  عزیزانم. به. خدا. دعا. میکنم. هیچ. کس. جای. من نباشه از دیسب. تا. صبح. مگه. خواب. رفتم. من تاپیک. قبلی. ام ببنید. ساعتش. رو. ای. بابا. خواهشا. سرکوفت. نزنید شما. به اندازه. کافی. خانواده شوهرم. خودشوهرم. همه. و همه. بهم. سرموفت. غر. زدن. التماس. شوهرم. کردم. با پسرت. حرف. برن منصرفش. کن. میگه. به. من چه. تربیت. بچه. مال. توست. چی بگم. خوب. امان. ازهمه.  اشگم. دراوردی.   دلم. شکستید.  بیچاره. مادر.  چی. بکشع 

وا. این. چه. حرفی هست به. جای. دلداری. دادنت. هست. خواهر.  چه. میکردم. وقتی. دوست داره. همه. گف ...

عزیزم ب هر خواسته ای نباید تن داد دو روز دیگه گفت تتو میخام واسه اینکه عقده نشه اجازه میدی انجام بده. 

چند سالته؟؟؟؟رفتارت با پسرت چطوره مثل دختر بوده؟؟؟؟من دختر ۷ سالم خواست گوشش و سوراخ کنم گفتم بزرگتر که شدی عاقلانه تصمیم بگیر.اخه چرا برای پسر کاری می کنید که در آینده دچار اختلال هویت جنسی بشه.امار بگیر در هر کشور غیر از ایران چند درصد مردها گوش سوراخ می کنن؟؟؟؟حالا هم بیخیالش شو بذار سوراخ بسته بشه

اوه. دوماه. باهاش. هی کلنجار. رفتم. منصرفش. کنم دیکه. خسته. ام کرد بقیه. اقوام. شوهرم. هم. با اون. ش ...

نه من سرزنش نکردم

شاخ دراوردم

نمیدونم به اقوام چه ربطی داره واقعا بده خودشون رودخالت میدن

من قضاوتت نکردم چون پسرم الان ۷سالشه باید ببینم تواون سن چطوری میشه