2777
2789
عنوان

جمع کردن پول

215 بازدید | 9 پست

سلام خانوما. من مجردم و امسال فرهنگیان قبول شدم. شاید خنده دار باشه ولی خب خیلی دوس دارم پولامو جمع کنم و بعد از تحصیلم یعنی بعد از حدود 5 سال ماشین داشته باشم. تو این 5 سال من باید پولامو جمع کنم. چون دانشجوعم کم میگیرم ماهی با کسورات حدودا 2، چطوری با وجود اینکه همه چی همش قیمتش بالا میره و خب منم دانشجوعم و حقوقم کمه(باز خداروشکر....) چطوری پولامو جمع کنم ک ارزش پول زیاد نیاد پایین؟ لطفا راهنماییم کنین 😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر پولی ک جمع کردی طلای دست دوم بخر ک اجرت روش نیاد گرون بشه فقط زنجیر نگیر ک موقع فروش کم میخرن بیشتر سعی کن انگشتر دست دوم بخری من و همسرم این کارو کردیم ۲ سال تو عقد بودیم ماشینمونو از پراید اوردیم ب ۲۰۶

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
هر پولی ک جمع کردی طلای دست دوم بخر ک اجرت روش نیاد گرون بشه فقط زنجیر نگیر ک موقع فروش کم میخرن بیش ...

مثلا هر ماه اگه 2 تومن ذخیره کنم، هر 3 ماه میشه 6 تومن، به نظرتون هر 3 ماه طلا بگیرم یا هر 5 ماه؟ 

مثلا هر ماه اگه 2 تومن ذخیره کنم، هر 3 ماه میشه 6 تومن، به نظرتون هر 3 ماه طلا بگیرم یا هر 5 ماه؟&nb ...

ببین صلاح کارت تو چیه . من باشم هر ۳ ماه میگیرم

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!