جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 عنوان رمان 101 بازدید | 13 پست واییی من تازه شروع کردم دارم رمان آب نبات چوبی رو میخونم میخاوم از دست این رامین سرم رو بکوبم به دیوار مرتیکه سادیسمی اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/10/16 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 بخش بدش اینجاست این رمان بر اساس واقعیت😢 جون من🥺😭 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 بخش بدش اینجاست این رمان بر اساس واقعیت😢 فقط اینو بگو آخرش بده یا خوب اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
پاتریشا_باب_پاتریک عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4238 فقط اینو بگو آخرش بده یا خوب اخرش یه زره بازه یعنی شرایطش بازم مثه الان میمونه
پاتریشا_باب_پاتریک عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4238 امپراطوری گرگ هااعدام یا انتقامراز یک سناریودختری که من باشمباربداینارم بخون خوبن
elinaz_ek عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 181 به تاپیک منم سر بزنید خوشحال میشم نظرتون راجبه پیجم بدونمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7914529/سلام-دوستان-فروشگاه-جوراب-زدم-لطفا-حمایت-کنید
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 اخرش یه زره بازه یعنی شرایطش بازم مثه الان میمونه واقعا هی یعنی وز مالیش خوب نمیشه رامین خوب نمیشه اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 امپراطوری گرگ ها اعدام یا انتقام راز یک سناریو دختری که من باشم باربد اینارم بخو ... ممنون ❤️😍 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
پاتریشا_باب_پاتریک عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4238 واقعا هی یعنی وز مالیش خوب نمیشه رامین خوب نمیشه نه مرتیکه پدر ....البته من خیلی وفته خوندمش ولی اتو از دختره میگیره و بازم مجبورش میکنه
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 نه مرتیکه پدر .... البته من خیلی وفته خوندمش ولی اتو از دختره میگیره و بازم مجبورش میکنه هی خدا همه که میگفتن این رمان خوبه اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 نه مرتیکه پدر .... البته من خیلی وفته خوندمش ولی اتو از دختره میگیره و بازم مجبورش میکنه میدونی چرا این رمان رو انتخاب کردم چون میگفتن سبکش غیرتیه 😐🤲 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏