2777
2789
عنوان

شدید دلم گرفته از

190 بازدید | 15 پست

از اینکه همه چیرو فقط درس میبینن

هیچ وقت نگفتن چرا ناراحتی دلم گرفته از همهههه مخصوصا خونوادم ک محدودم کردن 

هیچ وقت دوست خیلی صمیمی نداشتم همشون نیمه راه

توی اکیپمون تنها منم ک بی حاشیم و بود و نبودم فرقی ب حالشون نداره

همیشه حقم خورده شد ولی زبون نداشتم

هیچ وقت نتونستم مستقل باشم دلم بدجور گرفته

شاید ضعیف باشم تو یه درسی دلیل نمیشه همش سرکوفت...

کاش حداقل قیافه داشتم

اعتماد به نفس ندارم دیگه کسی ک همیشه معدلش بالا بود یهو اومد دبیرستان افت کرد 

کسی ک درسایی ک مشکل داره رو اینقد خونوادش میگن اسونه اسونه که دیگه آدم حالش بهم میخوره از درس خوندن

ن حمایتی...هیچ

کاش رفقایی داشتن ک هوامو داشتن🙃

کاش...

خسته...     کاربری دست سه نفره...

شاید دختر بدیم خدا نگام نمیکنه

خدا خودت بهتر میدونی چی تو دلمه

نماز نمیخونم ولی شدید بهت اعتقاد دارم هر شب رعا میکنم

سوره میخونم آیه میخونم همه کار میکنم

اگه چادری بشم نمازمان سر وقت بخونم خوشبخت میشم خدا؟؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهونه هاروبذازیرفرش،برودرستوبخون خونوادت صلاحتومیخان بعدده سال دوستات که به جایی رسیدنومیبینی،حسرن ...

با سرکوفت فایده نداره

وقتی تاریخ هجده بگیری و تا آخر عمدتا بزنن تو سرت ک تاریخ چیزی نیست

هی مثال اینو اون بزنن ک درسش خوبه تو بی عرضه و کند ذهنی

منت بزارن سرت..

با سرکوفت فایده نداره وقتی تاریخ هجده بگیری و تا آخر عمدتا بزنن تو سرت ک تاریخ چیزی نیست هی مثال ا ...

یه دفعه کسی اینو گفت کتابو بیار بنداز تو صورتش بگو نیم ساعت دیگه دو درس حفظ کن مفهومی میپرسم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
با سرکوفت فایده نداره وقتی تاریخ هجده بگیری و تا آخر عمدتا بزنن تو سرت ک تاریخ چیزی نیست هی مثال ا ...

خوددانی

بااین بهونه گیریابه خودت ضربه میزنی،زندگی خودته میخای بسازده پونزده سال دیگه قاطی ادم حسابیابشی،میخای بروپهلودوستای حاشیه دارت ،تودرستم هیچی نشی بدنت به یکی به اسم شوهر،بزنه توسرت

برای شفای دخترشش سالم،محتاج دعاتون هستم🥺😭

ببین کاملااااااااا درکت میکنم اکثر همینایی که گفتی خودمم خانواده بال هاتو میکنن بعدشم میگن نگا کن فلانی چه قشنگ پرواز میکنه ایقد شنیدم که دیگه برام مهم نیست فقط میگم باشه تو درست میگی 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
دقیقا👍

به حرفاشون گوش نده فقط برو بخون کم گرفتی به درک بیشتر بخون منم بین دوستام بی حاشیه ترینم یکی از اکسش میگه یکی از رلش یکی از کراشش فقط منم که هیچی در این مورد ندارم بگم این چیزا فقط ذهن ادم درگیر میکنه فقط بخون به ایندت نگا کن فردا که یه ادم مستقل شدی اما همین حاشیه دارا یه شوهر میکنن حسرتتو میخورن 

مرسی از حرفایی که زدی🧡💜

خواهش گلم امیدوارم کمکت کنه فکنم سنمم ازت کمتر باشه ولی تجربم تو این چیزا زیادهههه😂😂