2777
2789
عنوان

سلام خانوما کیا ای یو دی دارن

286 بازدید | 38 پست

من حدودا هشت نه ماهه گذاشتم ولی ببخشیدا بعد رابطه یا یکم زیاد کار میکنم ازم خون میاد میرم دستشویی دوسه ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید داری دوسه تا آمپول قوی داد برا عفونت و قرص و دارو یکم خوب شدم اما الان دوباره اونجوریم کمرمم درد میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ای یو دی دارم اصلا ازاین مشکلات که شما میگی ندارم فقط شیش ماه اول خونریزیم شدید بود که اونم رفع ش ...

من نمیدونم چمه اصلن این خون اومدن واقعا میترسونه منو شایدم از ای یو دی نیس کسی اینجوری نبوده 

اگه در حد لکه و ایناس ومطمئنی عفونت برطرف شده بی خیال.شو خودش کم کم خوب میشه

اگرم در حد تحملت نیست و درمان دارویی جواب نداد خارجش کن

البته بگم بعد از واکسیناسیون کرونا خونریزیهای.غیر.طبیعی.خیلی.زیاد شده ولی هیچ جا ازش صحبت نمیکنن ینا به دلایل سیاسی 😕😕

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
من نمیدونم چمه اصلن این خون اومدن واقعا میترسونه منو شایدم از ای یو دی نیس کسی اینجوری نبوده 

من 5 ساله ای یو دی دارم هیچ وقت بعد از رابطه یا کار زیاد یا. را. رفتن طولانی خونریزی نداشتم برو با دکترت مشورت کن

اگه در حد لکه و ایناس ومطمئنی عفونت برطرف شده بی خیال.شو خودش کم کم خوب میشه اگرم در حد تحملت ...

چرا 

مگه خونریزی و واکسن و سیا ست چه ربطی بهم دارن؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه