2777
2789
خیلی عالیه انشاالله همیشه موفق باشی  اصلا من چیزی به ذهنم نمیرسه جز دیوار ولی اونم همش شرایط خ ...

ایران استخدام

جاب اینجا 

جاب ویژن

اینا بهترن

women againt women:اینجا یاد میگیری

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی عالیه انشاالله همیشه موفق باشی  اصلا من چیزی به ذهنم نمیرسه جز دیوار ولی اونم همش شرایط خ ...

میدونم منم خیلی جاهایی ک رفتم سابقه کار میخواستن..اخرش دیگ جایی ک رفتم حقوقش کم بود ولی خب باز بهتر از بیکاری بوو...باهمون حقوق کم بااینکه ۸ماهم اونجابودم ی گوشی خوب و یه تیکه طلا و پس اندازم یکم جمع کردم..تازه اموزشگاهم میرفتم...ناامیدنباش بگرد حتی جایی حقوقشم کم بود بازم برو مشغول شو ک حداقل سابقه بشه برای جای بهتر...توی شیپورم بگرد علاوه بر دیواد

سلام دوستان. 

اگر دنبال کاری هستید که به راحتی درخانه انجام بدید و درآمد حلال داشته باشید میتونم کمکتون کنم.

آموزش مزاج شناسی و طب سنتی میبینید و مدرک معتبر و بین المللی می گیرید و درحین آموزش هم می تونید شروع بکار کنید و پول دربیارید.کاملارایگان و قانونی.

اگه دوست داشتید بیشتر توضیح بدم خدمتتون در روبیکابهم پیام بدید۰۹۱۳۷۱۵۶۷۰۹