2777
2789
خیلی عالیه انشاالله همیشه موفق باشی  اصلا من چیزی به ذهنم نمیرسه جز دیوار ولی اونم همش شرایط خ ...

ایران استخدام

جاب اینجا 

جاب ویژن

اینا بهترن

women againt women:اینجا یاد میگیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی عالیه انشاالله همیشه موفق باشی  اصلا من چیزی به ذهنم نمیرسه جز دیوار ولی اونم همش شرایط خ ...

میدونم منم خیلی جاهایی ک رفتم سابقه کار میخواستن..اخرش دیگ جایی ک رفتم حقوقش کم بود ولی خب باز بهتر از بیکاری بوو...باهمون حقوق کم بااینکه ۸ماهم اونجابودم ی گوشی خوب و یه تیکه طلا و پس اندازم یکم جمع کردم..تازه اموزشگاهم میرفتم...ناامیدنباش بگرد حتی جایی حقوقشم کم بود بازم برو مشغول شو ک حداقل سابقه بشه برای جای بهتر...توی شیپورم بگرد علاوه بر دیواد

سلام دوستان. 

اگر دنبال کاری هستید که به راحتی درخانه انجام بدید و درآمد حلال داشته باشید میتونم کمکتون کنم.

آموزش مزاج شناسی و طب سنتی میبینید و مدرک معتبر و بین المللی می گیرید و درحین آموزش هم می تونید شروع بکار کنید و پول دربیارید.کاملارایگان و قانونی.

اگه دوست داشتید بیشتر توضیح بدم خدمتتون در روبیکابهم پیام بدید۰۹۱۳۷۱۵۶۷۰۹