2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعبیرخواب سگ چیه؟

دشمنه

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜

تعبیر فرزند پسردارشدن..یعنی ی قوت و نیروی محکمی تورو به ارزوت میرسونه...اگه بارداری یعنی بچت دختره

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
سگ ببینی که بهت پارس کنه یعنی غیبتتو میکنن

من خواب دیدم دوتا سگ که خاهر برادر بودن اومدن خونمون یجوری بود که انگار بهمون پناه اوردن 

بعد اخر برادر رفت فقط نگران خاهرش بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
یه خبری میشنوی

من تو خواب دیدم یه پسری هست نسبتا ازش خوش اومده و...بعد نمیدونم چطوری بهم شماره دادیم داشت بحث رو می‌شوند به...چت 

دم دمای اذان بود بنظرتون چی میتونه باشه😂

گذشتمو بخشیدم💫 دوباره جوانه میزنم🌱باطراوت تر، پرقدرت تر🤩💪                                                                         بابغض لبخند بزن🦋 بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست                                                                     تیکر روزیِ ک قرار بترکونممم👩‍⚕️💊