2777
2789
عنوان

هر کسی دیسک بسیار شدید کمر داره بیاد تا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 226782 بازدید | 303 پست
سلام عزیزم شما کجا رفتین طب سنتی میشه شماره و آدرسش را بزاری ببینم مجازی هم میتونه کمکم کنه چهار ماه ...

والا شماره یادم نیست اونی که من رفتم احمد علی آقا رفیعی بود که اول کورونا بود خودش ویزیتم کرد دوتا مریض بودیم کلا هیچکی از ترس کورونا نیومده بود ولی من رفتم اما علی اصغر زنده دل هم خوبه،

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

من ایین کمرم دوسه هفتس درد داشت الان ی بار میزنه پهلوها ی بار باسن ی بار پام.نمیتونم خیلی کار کنم کا ...

حتما ام آر آی بگیرید ببینید،دکتر طب سنتی اول برید

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلشو فهمیدی به منم بگو من که ن پول دارم ن حوصله  چون مطمئنم برم دکتر کلی کوفتو زهرمار میگن ...

من جدیدا اینو خیلی شنیدم فامیل ما هم شده بعضی میگن مربوط به سیاتیکه یه دکتری هم میگفت ممکنه مربوط به دیابت هم باشه.

سلام تشکر استارتر عزیز منم ۳ماهونیم هست سزارین کردم قباش دیسک خفیف داشتم از بعد زایمان زمین گیر شد ...

خوب میشه شما ضعیف هم شدی خوب خودتو تقویت کن تا یه مدت طولانی خیلی مراقب باش هم به خاطر خودت هم کوچولوت 🥰حتما ام آر آی اگه نگرفتی بگیر،غذاهای تراریخته هم نخورید اصلا خوب نیست آدمو ضعیف میکنه.وضع اقتصادی بده اونچه از دست آدم بر میادو میگم

قربون خانم برم که اینقدر مهربون و رئوف هستند  جونم فداشون، منم تازه ازشون حاجت محال گرفتم و من ...

من خیلی دوسشون دارم خیلی جاها تو زندگی حاجتایی داشتم که خدا بهم نداده ولی اینبار اصلا فرق داشت😭،چی نذر کردی شما که حاجت گرفتی؟

من ایین کمرم دوسه هفتس درد داشت الان ی بار میزنه پهلوها ی بار باسن ی بار پام.نمیتونم خیلی کار کنم کا ...

من دیروز رفتم مدرسه پسرم یه نیم ساعتی نشستم اومدم خونه از درد کمر و دنبالچه نمیتونستم بشینم به شوهرم گفتم دنبه و خرما بگیره دنبه را چرخ کردم با چارتا خرما و دوقاشق چایخوری زردچوبه .خوب مخلوط کردم بعد گذاشتم رو کمرم و سلوفان کشیدم که نریزه روشم با دوتا شال بستم یعنی به محضی که گذاشتم و دراز کشیدم درد کمرم کلا رفت هیچ دردی نداشتم الانم اصلا درد نمیکنه کمرم.خیلی حس خوبی داد بهم. گفتم بگم شاید برای شما هم خوب باشه.

هر کسی خوند و  براش موثر بود برام دعا کنه از این دیسک کمر لعنتی اونم تو جوونی خلاص شم🥺

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام ببخشید شما دردتون چطوری بود کف  پاتون گز گز و سوزن سوزن میشد؟ من چهار ماهه دیسک کمر گرفتم ...

عزیزم بی حسی و گز گز پات به خاطر تنگی کانال نخاعیه. دیسکت اسیب دیده به کانال نخاعی فشار میاره

روانشناسی کودک

@سوفیاسهرابی۸۱  

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من دیروز رفتم مدرسه پسرم یه نیم ساعتی نشستم اومدم خونه از درد کمر و دنبالچه نمیتونستم بشینم به شوهرم ...

امتحان میکنم ببینم خوب میشه.مرسی از راهنمایین ایشالا خوب بشی

عزیزم بی حسی و گز گز پات به خاطر تنگی کانال نخاعیه. دیسکت اسیب دیده به کانال نخاعی فشار میاره

برای تنگی کانال نخاعی چیکار باید کرد شما اطلاعاتی داری؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
برای تنگی کانال نخاعی چیکار باید کرد شما اطلاعاتی داری؟

عزیزم اینا که تصخیص پزشکه اگه خیلی حاد باشه عمل داره عملشم خیلی سادس دو سه سانت باز میکنن اگه نه فیزیوتراپی میکنن فیزیو تقویت میکنه اما درمان قطعی خیر

روانشناسی کودک
من خیلی دوسشون دارم خیلی جاها تو زندگی حاجتایی داشتم که خدا بهم نداده ولی اینبار اصلا فرق داشت😭،چی ...

دانشگاه راه خیلی دور قبول شدم ، ۱۴ ساعت از شهرمون دور ، رفتم پیش خانم گفتم بخدا من نمی تونم این راه رو برم و بیام یک کاری برام بکنید، تقریبا خودم هیچکاری نتونستم بکنم چون شرایطش واقعا نبود ولی معجزه وار همه چیز درست شد و مهمانی شهر خودم اوکی شد ، الان با دانشگاه نیم ساعت فاصله دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز