2777
2789
عنوان

هر کسی دیسک بسیار شدید کمر داره بیاد تا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 223944 بازدید | 303 پست
میشه یک مسکن عالی برای دیسک بگید  بشدت مال پدرم درد میکنه و نمتونم اینو تحمل کنم لطفا

حتما دکتر برو ولی من ۳ تا یا ۴ تا مسکن میخورم یادم نمیاد یکیش گاباپنتین بود یکیش روزافن ۵۰۰ بود،مسکن فایده نداره من ادرارم تیره شده بود کلیه ام کیست آورده بود بسکه قرص خوردم فقط ببرش پیش یک دکتر طب سنتی معتبر و خوب  با یک یا چند بار حجامت درمان کامل میکنند یا اگه شدید باشه فصد خون میکنند فقط ببرش طب سنتی یا طب اسلامی خوب خوب میشه کامل، قرص فایده نداره...قرص یک سرپوشه روی مشکل اصلی...

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یک مسکن عالی برای دیسک بگید  بشدت مال پدرم درد میکنه و نمتونم اینو تحمل کنم لطفا

مثلا ناپروکسن هم خوردم ولی خیلی بد بود بعد ها فهمیدم ممکن بوده رودم سوراخ بشه ژلوفن بود ولی اینا اصلا خوب نیست خیلی مسکن هارو دوره ای خوردم ولی آخر سر دکتر آخر بهم ۵تا قرص داد که دوتاش همون گاباپنتین و روزافن بود در کنار اینا کورتون هم بود همون فقط ببرش دکتر سنتی حجامتم بکنه من تجربم رو گفتم که قرص نخورید معده و روده و کلیه و کبد آدم رو داغون میکنه خوبم نمیکنه فقط حجامت یا فصد...

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

بله چیه عزیزم تاپیکی تگت کردم که بدردت بخوره از تجربیات استارتر

چطور میتونیم کسی رو اینجا تگ کنیم؟

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
اسمشو بنویس قبلش @بذار

ممنون😘

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
سلام‌توروخدا کمکم کن منم دیسکم پاره شده نزدی نخاعمم هست

من رفتم پیش دکتر کامران آزما،برو ببین چی میگه ،حالتم خوب میشه اصلا نگران نباش فقط دردش پدر آدمو در میاره که اونم ان شاالله زودتر تموم میشه،پای مرغ و کلا چیزای مقوی هم بیشتر بخور اگه کورتون میزنی یا دگزا ، ویتامین سی یهو یه جا زیاد نخور اثر کورتون یا دگزا رو از بین میبره دردت برمیگرده ،کم کم بخور 

سلام‌توروخدا کمکم کن منم دیسکم پاره شده نزدی نخاعمم هست

من تو مقاله های انگلیسی خوندم سیستم ایمنی میره تا بخشی از دیسک رو که بیرون ریخته شده بخوره یعنی بدنت خودش داره آروم آروم خودش رو خوب میکنه علت التهاب و ورم هم همینه کم کم خوب میشه فقط خوب غذا بخور میدونم وضع اقتصادی الان چه جوریه بهترین چیزی که از دستت بر میاد رو بخور پیش دکتر آزما برو یک دکتر طب سنتی هم حتما حتما حتما برو.

من رفتم پیش دکتر کامران آزما،برو ببین چی میگه ،حالتم خوب میشه اصلا نگران نباش فقط دردش پدر آدمو در م ...

سلام‌گلم خوبی ببین من اضافه وزن‌دارم دکترگفته حتمابایدلمل کنی ولی بخاطراضافه وزنت ناموفق مبشه عملت اخه من چکارکنم شوهرمم‌میگه عمل نمیخادبکنی من۵ماهه توخونه هشتم‌روتخکم تازه عروسم بجطاون‌مینیکس پامم پاره شده اخه جکارکنم بنظرت خوب مبشه بااین چیزا

💔🖤
اسی گفتین نذر کردم بگم .ولی ایکاش قرصایادتون میموند کامل میگفتی امکانش نیست بازم اسم قرصارو بپرسید و ...

چشم بسته برید فصد سیاتیک یا از رگ دست راست میگیرن یا کنار قوزک پا. من درد سیاتیکم خداروشکر بهتر شد