2789
یعنی حجم اب سرد و گرم فرق میکنه؟  کلا برای فرم و طعم بهتر، باید فقط یک و نیم لیوان اب داغ بریز ...

نه عزیزم.فکر کردم میگی کلا یه پیمانه اب جوش بریزیم گفتم کم میشه ژله.وگرنه که یک و نیم پیمانه اب جوش اوکیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه طرزدرست کردنشوبگی

این مدل ژله توی ظرفای کریستال قشنگ میشه درست کنی یا اینکه قالب های مخصوص ژله و...

بستگی ب سلیقتون داره هررنگی رو بخواین میخرین 

ی بسته پودر ژله رو با ی لیوان اب جوش و نصف لیوان اب سرد یا ی لیوان اب سرد حل کنین 

اگ اب سردشو کمتر بریزید غلیظ تر میشه و زودتر هم میبنده برا توی قالب هم ک میخواین جدا کنین بهتر هس 

بصورت بن ماری هم درست کنین بهتر حل میشه 

وقتی اب جوش رو ریختین داخلش چن لحظه روی کتری بزارین ظرفتون رو و هم بزنید تا کامل همه ذره هاش حل شه بعدم اب سرد اضاف کنید 

اگ تو قالب بخواین بریزین تهشو یکم چرب کنید اگ توی جام و این چیزا باشه نیاز نیس 

لایه اول رو بریزین حدودا بیس دیقه بزارین تو فریزر ک نیم بند بشه 

وقتی نیم بند شد لایه دوم رو با رنگ دیگه ب همین روش درست کنین البته بزارید یکم خنک تر شه بعد بریزین رو لایه قبلی چون اگ داغ باشه لایه زیری اب میشه بعد ک یکم خنک تر شد بریزین رو لایه قبلی دوباره بزارین فریزر 

این مراحلو با هر چندتا رنگ ک بخواین میتونین ادامه بدین و از میوه هایی هم ک اب نمیندازه میتونید داخلش استفاده کنید مثلا میوه هایی مث کیوی یا نارنگی و...چون اب میندازه اگ استفاده کنید ژلتون نمیبنده 

اگ توی قالب درست کردین وقتی ژله کااامل بست اطرافشو از ظرف جدا کنید با چاقو بعد در حد چند ثانیه بزارین توی ظرف اب جوش یا سشوار بگیرین روش ک از قالب جدا بشه