یه سامسونگ یا ایفون رده پایین خیلی بهتر از مارک های متفرقه است
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اخه سامسونگ دارم هم a11 هم a21s هنگ میکنن ولی اینفینیکس نوت ۱۰ ۴و۷۰۰ حافظش ۱۲۸ با رام ۶ دوربینشم ۴۸ ...
اخه یه همچین قیمت پایینی با همچین کارایی برای من به شخصه قابل تصور نیست .... میدونم تو بازار هستا ولی خب من میگم نمیشه به این گوشیا اعتماد کرد
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اخه یه همچین قیمت پایینی با همچین کارایی برای من به شخصه قابل تصور نیست .... میدونم تو بازار هستا ول ...
اره دقیقا منم مشکلم همین اعتماده میترسم بگیرم یهو خراب باشه حالا یکیم نوشته بود اینفینیکس تازه اومده تو بازار اینم مثل شیائومی قیمتش میره بالا و از این چیزا بعد کلا تو بازارم کم مغازه ای اینفینیکس داره من که به جز دیجی کالا جایی ندیدم