2777
2789
عنوان

دوستان دکتر زنان خوب در تبریز

215 بازدید | 6 پست

برای مراقبتهای بارداری میخوام. زیاد پولکی نباشه. درک کنه مریض رو.

شرمین پژواک همش میگه هفته بعد بیا اونقدر آزمایش و سونو مینویسه که آدم خسته میشه برای جواب آزمایش هم تقریبا یک سوم پول ویزیت رو میگیره.

و میگی جاییم درد میکنه سریع میگه برو پزشک متخصص

من تو این مدت کم اونقدر دکتر رفتم آخر دیروز شوهرم کلی دعوا کرد آخه مگه میشه هر روز دکتر. از ششم ماه قبل پنج بار رفتم مطب دکتر پژواک آزمایش و سونو و دکتر متخصص داخلی و دیروز هم به جای غربالگری برام سونو نوشت به دلیل اینکه گفتم یکم درد دارم قسمت واژن. گفت جواب سونو رو بیار ببینم دوباره شنبه بیا غربالگری بنویسم. به شوهرم گفتم اونقدر عصبانی شد که دعوا کردیم و برگشتیم خونه. حق رو هم به شوهرم میدم من بچه کوچیک دارم و خودم هم تو غیرانتفاعی تدریس میکنم هر روز نمیتونیم بریم دکتر.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دکتر زهرا فردی آذر راضیم

گلم مطبش کجاست برای جواب هم ویزیت میگیره آزمایش‌ها رو چطور مینویسه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من دکتر مریم مرادی پور میرفتم کارش عالی بود

گلم چطور هست ؟ آزمایش‌ها رو هم ویزیت میگیره

گلم مطبش کجاست برای جواب هم ویزیت میگیره آزمایش‌ها رو چطور مینویسه

جواب آزمایشها رو از واتساپ میبینه اگه مورد ومشکلی نباشه با ویزیت بعدی حضوری میبینه

اکثر سونوها روهم خودش تو مطب انجام میده جز ان تی و...که میفرسته بیرون

تولدیکسالگی گل پسرم