2777
2789
عنوان

بیاین کمکم 🥺🥺🥺🥺

130 بازدید | 7 پست

🥺🥺🥺🥺 دارم دیوونه میشم برا خونم مشتری پیدا شده ۱ماهه  بهد میرم دنباله خونه هیچکدومو نمی‌پسندم نمیدونم چکار کنم ؟ هر کدوم یه ایراد دارن  یا بی پارکینگم   یا شرقی   یا بی آسانسور اصلا مال خوب نیست تو بازار  اگرم باشه مفتش گرونه  موندم چیکار کنم منم تو یه محدوده خاصی خونه میخوام  ، یعنی اونجا نخوام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت

خوش بحال تو که راحتی غصه نداری  با یه بچه کوچیک راه نمیفتی تو کوچه خیابونها و بنگاهها دنباله خونه و بنگاهدارا مسخرت کنن و هزار نفر بهت درخواست دوستی بدن و... و تو جای گرم و نرم زمستونی نشستی  واقعا خوشا بحال تو 

خوش بحال تو که راحتی غصه نداری  با یه بچه کوچیک راه نمیفتی تو کوچه خیابونها و بنگاهها دنباله خو ...

چقدر تند. منظور اسی این بوده که خوشبحالت صاحب خونه ای . جای گرم بشینی استرس داری هر لحظه صاحب خونه بندازتت بیرون کرایت عقب بیوفته چیش خوبه ؟؟؟؟؟ شما اگه الان یبار دنبال خونه ای مستاجری ما باید هر ۱۲ ماه این بنگاها رو بره بیاد 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
چقدر تند. منظور اسی این بوده که خوشبحالت صاحب خونه ای . جای گرم بشینی استرس داری هر لحظه صاحب خونه ب ...

اتفاقا مستاجرا خوشبخت ترن  والا خواهرشوهر من مستاجره هر ۱۰سال یه بار جا به جا میشه بالاشهر تو ۲۰۰متری میشینه غمش هم نیست هرسال هم تمدید میکنه خوشبخت و خوش و راحت  صمنا هر چیز کوچیکی هم خراب بشه بدو بدو صاحبخونه رو صدا میکنن و براشون درست میکنه از این خوشبخت تر میخوای یه مستاجرخوشبحت  بعد ما مثله بدبختها ۵ساله دنباله بزرگ کردن خونه هستیم هر روز از این بنگاه تو اون بنگاه  افتادیم تو یه ۷۰ متری پایین شهر تو جای تنگ پس الکی حرف نزن هیچ وقت مستاجری بدبختی نیست و مالک هم هیچوقت خوشبختن یست