2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستم که خودم بی دوست نمی موندم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
میدونستم که خودم بی دوست نمی موندم

من دوست تو مدرسه دارم نثلا دوتا از پیش دبستانی باهم بودیم تا الان میخوام بابقیه دوست شم دوست هستم ولی اعتماد به سقفم پایینه بهم مثلا میگن ببا نمیدونم جرا خجالت میکشم نمیرم😐🤨

یه نفر داشتیم تو خوابگاه همه دوسش داشتن،برام سوال بود ک چجوری ممکنه یه نفر رو همه دوست بدارن!؟ 

ب این نتیجه رسیدم خیلی مهربون دلسوز با اخلاق با ادب با شخصیت بود 

اینا صفاتین که همه ادما دوسشون دارن حتی اگه خودشون نامهربون باشن خودشون دلسوز نباشن خودشون شخصیت و اخلاق و ادب نداشته باشن 

بنظرم فرمولش همینه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

بزار بهت بگم😄

خودمم به خدا تعریف از خودم نیست 

با ادب همیشه تمیز و اتو کشیده سرحال 

با همه یه طور حرف میزنم با همه هم مهربونم و احترام می‌زارم 

اولین سالیه که تو این مدرسه ام دو سه بار بیشتر به خاطر امتحانا مدرسه نرفتم بعد یک هفته معاون بهم پیام داد گفت افرین خوشم اومده ازت😄

البته نظر خودمم اینه چون با چادر میرم کادر مدرسه و بچه ها هم خوششون میاد

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦