2821
2789
جواب سوالتون رو نمیدونم ولی خودم یه سوال داشتم. راسته که میگن رابطه زن و شوهرا کمتر از ده دقیقه است؟ ...

ینی چی؟

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن عزیزم 

من مجردم. اگر سختتون نیست میشع بگید معمولا رابطه های چنسی زن و مرد کلا چند بار در ماه و هر بار چند دقیقه هست؟ 

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
عزیزم از دکترت بپرس ، باید بری معاینت کنه ببین آماده ای یا نه چرا از ما میپرسی

رفتم هرچی هم میپرسم میگه خوبه قرص هاتم بخور 

یعنی میشه 

دکتر بد اخلاقیه زیاد سوال بپرسی جواب نمیده 😔😔😔😔😔

اینم شانس منه

من مجردم. اگر سختتون نیست میشع بگید معمولا رابطه های چنسی زن و مرد کلا چند بار در ماه و هر بار چند د ...

خوب بستگی به دوطرف داره دیگه یکی میبینه هروز هروزه یکی زول انزززاله .. یکی هاته .یکی سرده . نمیشه گفت همه مثل هم هستن 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

استارتر اگه حوصلشو داری و خونریزیت قطع شده  فک کنم اوکی باشه . من سر بچه اولم بعد دوماه رابطه داشتم سز بودم . ولی بچه دومم و حوصله نداشتم🤣بیشتر طول کشید

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
رفتم هرچی هم میپرسم میگه خوبه قرص هاتم بخور  یعنی میشه  دکتر بد اخلاقیه زیاد سوال بپرسی ...

برو یه مامای دیگه ، اینکار شوخی بردار نیست حتما بعد از زایمانت باید چکاپ بری

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خوب بستگی به دوطرف داره دیگه یکی میبینه هروز هروزه یکی زول انزززاله .. یکی هاته .یکی سرده . نمیشه گف ...

بیشترین و کمترین؟  

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
رفتم هرچی هم میپرسم میگه خوبه قرص هاتم بخور  یعنی میشه  دکتر بد اخلاقیه زیاد سوال بپرسی ...

باید تست پاپ اسمیر بدی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792