2789
عنوان

بی بی چک

199 بازدید | 18 پست

آقا من ده روزه پریودم عقب افتاده امروز بی بی چک قطره چکانی استفاده کردم ادرار رو ریختم داخلش منفی نشون داد بعد یه بسته رطوبت گیر ک داخلش بود من نمیدونستم چیه و برای چی استفاده میشه واسه همین فکر کردم باید با ادرار قاطی شه😂بازش کردم یه چند دونه ریختم داخل حفره ادرار ولی نتیجه بازم منفی که قبلا نشون داده بود همون بود ممکنه نتیجه مثبت باشه؟؟

البته بگم که اولش منفی رو نشون داد تقریبا بعد یک دقیقه من اونارو ریختم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم دهانم دوختی  

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اصلا نمیتونستم اونا چیه😂😂اولین باری بود از بی بی چک استفاده می‌کردم ریختم توش یکم کف کرد😂

😂😂😂من همیشه بی بی چکام همون اول منفی درمیومد اینطور نبود ک هاله بندازه و اینا.. 

ایندفعه ک زدم اول ی خط پر رنگ شد بعد ی خط دیگ فک کنم منفی باشه 

و خدایی که به شدت کافیست
😂😂😂من همیشه بی بی چکام همون اول منفی درمیومد اینطور نبود ک هاله بندازه و اینا..  ایندفعه ک ...

اره زده بود منفی چون فقط یک خط بود اما نوشته بود ۵ دقیقه صبر کنید من منفی رو نشون داد یک دقیقه که گذشت اون رطوبت گیر رو دیدم فک‌کردم باید قاطی شه چند تا دونه ریختم تو همون حفره ادرار ولی خب اون بازم منفی رو نشون داد 

این منفی هست دیگه؟ممکنه چون ۵ دقیقه نگذشته و اونارو توش ریختم نتیجه اشتباه باشه؟؟

اره زده بود منفی چون فقط یک خط بود اما نوشته بود ۵ دقیقه صبر کنید من منفی رو نشون داد یک دقیقه که گذ ...

والا نمیدونم من تا الان نتیجه ش عوض نشده برام. ولی خب شما میخای مطمئن شی دیگ باید یکی دیگه بزنی.. ولی بازم نمیدونم.. 

و خدایی که به شدت کافیست

همین الان ی خانمه دیگ تایپیک زده بی بی چکش مثبت شده آزمایشش منفی.... 

تو ک کلا زدی تو کار غنی سازی اورانیوم..فک کنم باز دوباره باید بی بی چک بزنی😂 

امیدوارم همون نتیجه ایو داشته باشه ک خودت میخای

و خدایی که به شدت کافیست
والا نمیدونم من تا الان نتیجه ش عوض نشده برام. ولی خب شما میخای مطمئن شی دیگ باید یکی دیگه بزنی.. ول ...

اخه من خودم فکر میکنم همون منفیه چون رابطه من با نامزدم بوده و من هنوز باکرم اسپرم داخلش ریخته نشده و اینکه حتی دور و بر واژن هم ریخته نشده حالا شااااید دستمالی که اسپرم هارو پاک کردیم یکم خورده باشه که اصلا اونم یادم نمیاد همچین چیزی...ببخشید خیلی راحت گفتم😁