2777
2789

۴ ساله منتظرم 

این ماه دارو و آمپول زدم 

امروز ۱۲ روز از آمپول هاچ سی جی میگذره دوتا بی بی زدم منفی شد 

دوروز مونده تا پری 

از دیروز درد پری دارم 

امشب بیشتر شده هرلحظه فک میکنم میخوام پری بشم

توروخدا تورو ب حق این شب برام دعا کنین منم مادر بشم 

اولاد سالم و صالح میخام 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله  

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

ان شاءالله به حق حضرت زهرا همین روزا بیای خبر مادرشدنتو بدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
انشالله عزیزم از خدا میخوام به خق این شب عزیز برات بچه ی سالم و صالح بده .

مرسی فدادشم الهی قربونت برم خیلی منتظرم ۴ سال شد ای خدا

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
ان شاءالله به حق حضرت زهرا همین روزا بیای خبر مادرشدنتو بدی

مرسی فدادشم 

امروز تستم منفی شد کلا ناامید شدم 

ان شاء الله دامنت سبز میشه عزیزم توکلت به خدا باشه منم دعا کن عزیزم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
چون خودم این حالت چ انتظار دارم میگذرونم دعا میکنم انشاءالله خدا بهت یک اولاد سالم و صالح بدخ

الهی بحق فاطمه زهرا دامن همه منتتظرا سبز بشه شما هم بچه دار بشی

ان شاء الله دامنت سبز میشه عزیزم توکلت به خدا باشه منم دعا کن عزیزم

چشم عزیزم 

الهی آقا جان امام رضا حاجت روا کنه

انشالله تا سال دیگه این موقع بچت تو بغلت باشه

مرسی گلم