2777
2789
ميدوني از شر اين همه مشكل چه جوري ميشه خلاص مي شيم مامان ؟ ..... يه شب ، يه   شام درست ...

من تواتاقم بخاری هس میتونم شیرگازوبازکنم؟بعد قرص خوابم بخورم واقعا بی درد میمیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تواتاقم بخاری هس میتونم شیرگازوبازکنم؟بعد قرص خوابم بخورم واقعا بی درد میمیرم؟

دردش برات مهمه ؟؟؟

اگه از مرگ نمیترسی از دردم نباید بترسی 

آره بهش میگن مرگ خاموش حتی مرگ شیرین ...

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

نکن برو پیش مشاور 

خواهشاهمدیگه رااشتباه راهنمایی نکنیم

حالا فکر نکنی زندگی منم بی مشکله بگی دلش خوشه ها نه

ولی از بس بدترشاتوزندگی بقیه دیدم دیگه امیددارم

نکن برو پیش مشاور  خواهشاهمدیگه رااشتباه راهنمایی نکنیم حالا فکر نکنی زندگی منم بی مشکله بگی ...

نمیتونم بدون شوهرم دوام بیارم بهم فرصت جبران اشتباهاتمم نمیدن من کم تجربه بودم اما بهم فرصت نمیدن 

نمیتونم بدون شوهرم دوام بیارم بهم فرصت جبران اشتباهاتمم نمیدن من کم تجربه بودم اما بهم فرصت نمیدن&nb ...

ادما خیلی دیر دور واطرافیانشونا درمیابند براهمین طرف افسرده میشه

اماتواگه خودتا دوست داری ومیخوای به بقیه نشون بدی توسختی بزرگ شدی این راهش نیست

نمیتونم بدون شوهرم دوام بیارم بهم فرصت جبران اشتباهاتمم نمیدن من کم تجربه بودم اما بهم فرصت نمیدن&nb ...

عزیزم من نه میگم جداشو ونه میگم ادامه بده ،،، ب فرض شما مشکل داشتی باید شوهرتون کنارتون میبودو کمکتون میکرد نه اینکه قید شمارو بزنه ،اگه این مشکل برای شوهرتون پیش میومد شما ولش میکردید ،،، اگه طلاقم گرفتی زیاد ناراحت نباشید چیزیو از دست ندادی زندگی فراز و نشیب زیاد داره آدم همیشه ک نمی تونه خودشو خوب نشون بده اگه هر دفعه بخواد شوهرت بکشه کنار ک نمیشه ،،شایدم خدا دوستت داشته ک الان شناختی

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد