2777
2789
عنوان

این حق من نبود ....

78 بازدید | 8 پست

سلام 

من ۲۰ سالمه و همسرم ۲۵ سالشه 

هنوز نامزدیم و نرفتیم خونمون دوست بودیم که ازدواج کردیم خیلی همو دوست داشتیم و همچنان داریم 

ولی یه اتفاق هایی افتاده که خیلی سر در گم شدم 

دعوت شدیم به عروسی تو شهرستان و تولدم و شب یلدا هم بود تصمیم گرفتیم تولد و شب یلدا هم اونجا بمونیم 

خلاصه عروسی تموم شد فردای عروسی شبش گوشی همسرم و برداشتم (تا حالا گوشیشو چک نکرده بود) خواستم نتشو روشن کنم یهو نمیدونم چیشد رفتم اینستاش چت های دوستش با همسرم و خوندم دوستش یه اسکرین شات از چالش با یه دختر فرستاده بود دختره گفته آدرس دقیق محل کارشو بده می‌خوام برم ببینمش بعد این اسکرین شات و فرستاده بود پایینشم نوشته بود طرف دنبالت میگرده چت هارو رفتم بالا تر دوستش گفته بود گلستان چیشد همسرم گفته بود فعلا قهره 😂 بعد خلاصه بهش نشون دادم یه جوری منو پیچوند بعدش تو شاتی که فرستاده بود شماره دختره افتاده بود بعد سرچ کردم تو گوشی همسرم سیو کرده بود سنگ :)خیلی هم جلو من تماس گرفته بود و همسرم جواب نمی‌داد می‌گفت یادم بنداز باید یراش پول بزنم دیگه گذشت و همسرم می‌گفت پای دختری وسط نیس :)بعد نصف شب گوشی و برداشتم چتشو تو واتساپ با دوستش خونده بودم شماره همین سنگی و داد دوستش گفته بود میگم دوستم بیاد :)دیگه خلاصه دعوا شد مادر همسرم هم پیشمون بود و فهمید و کلی داستان های دیگ الان نمیتونم کنار بیام و به آرامش فکری برسم :))))))))

یا خدا، اگه نامزدی همین الان ولش کن

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه یکی نه دوتا، ماشالله چه خوش اشتها هم هست

ببین این رفتارا بعد ازدواجم هستا

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

نه یکی نه دوتا، ماشالله چه خوش اشتها هم هست ببین این رفتارا بعد ازدواجم هستا

من تا حالا همچین چیزایی ازش ندیدم از دوستی تا این اتفاق... 

عاقلانه هم به نظر خودم ازدواج کردم همه می‌پرسیدن چرا این میگفتم به خاطر چشم پاکیش:)

من تا حالا همچین چیزایی ازش ندیدم از دوستی تا این اتفاق...  عاقلانه هم به نظر خودم ازدواج کردم ...

اینکارا رو میکرده دیگه دختر دور از چشم تو  ، تو هم بهش اعتماد داشتی شک نکرده بودی

من تا حالا همچین چیزایی ازش ندیدم از دوستی تا این اتفاق...  عاقلانه هم به نظر خودم ازدواج کردم ...

فقط ببین این الان اینکارارو میکنه حالا مثلا نامزدی همه شور و شوق دارن و عاشقن و اینجوریه ... بعد ازدواج که همه چی عادی میشه چیکار میکنه

نه مطمئنم که نمی‌کرده .. 

خب پس اینا چیه پیدا کردی؟ یهویی که اینجوری نشده