2777
2789
عنوان

مادرشوهر خفن😂

574 بازدید | 33 پست

من طرفدار سادگی ام 

نه دوست دارم موهامو رنگ کنم نه دوست دارم تیپای عجیب غریب بزنم نه طرفدار مانیکورم... شوهرمم مثل خودمه ینی میگه از این اخلاقت خوشم میاد 

ولی مامان شوهرم هی بهم میگه بیا بریم ناخناتو مانیکور کنیم

موهاتو فلان رنگ بزنیم

میگه چرا زیاد آرایش نمیکنی

از طرفی خیلی احترامشو دارم و دوسش دارم از طرفی دوست ندارم طبق میلش از این کارا انجام بدم

هی میگه چرا شال یا پالتو رنگ تیره خریدی بیا بریم یه رنگ شاد بگیر

گاهی وقتا هم برام یه لباس شاد میخره ک ب سیلقم نیست

نمیدونم چیکار کنم😂

یا مثلا برام ادکلنی میخره ک دوسش ندارم ولی خب واسه اینکه دلخور نشه میزنم

خدایی از اینایی نیست ک تو زندگی و رابطمون دخالت کنه تو دعواها هم طرف من هستن هم خودش هم شوهرش

ولی خب این یه اخلاقش کل تیپ و سلیقه ی منو تحت تاثیر قرار داده😑

بگو پسرت اینجوری دوس داره ولم کن

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

خوش بحالت😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخ چقدرررر مادرشوهرت ، مادر شوهره منه   

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

چه مادرشوهر خوبی عزیزم 

انشالله کنار هم خوش باشید   

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

اخیییییییییی گوگولییییی ناراحتش نکنننن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/