diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 عنوان بچه ها کی پایه اس؟؟ 153 بازدید | 16 پست میخوام رژیم بگیرم حداقل واسه دوهفته تا ۳۵۰ کالری که بتونم ۱۰ کیلو کم کنم کی پایه اس باهم رژیم بگیریمو ورزش کنیم ؟ 1400/10/15 | 22:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپوچینوشیری عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2927 من طبق معمول ولی بدون ورزش چون ورزش میکنم دلم خیلی در میکنه هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو مگه من کیم!؟؟....
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 👀👀 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
zardokht2002 عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 545 چرا همه میخوان لاغر شن من میخوام تپل شم 😭😭😭 زیستن داشتن چشم هایی بر سر انگشتان است 😇💫⭐
۰پرنده۰نیمه۰شب۰ عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 989 من به یه دوست نیاز دارم که باهاش چاق کنم 🥲💔 یک لبخند میتونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه میتونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه میتونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم میتونه زندگیتو تغییر بده🌹
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 من طبق معمول ولی بدون ورزش چون ورزش میکنم دلم خیلی در میکنه ایولا چند کیلو میخوای کم کنی؟
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 منن ایول از فردا شروع کنیم؟ دوس داری تو چه برنامه ای ارتباط داشته باشیم
کاپوچینوشیری عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2927 ایولا چند کیلو میخوای کم کنی؟ کلا ۲۰ ولی مرحله اول ۱۰ هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو مگه من کیم!؟؟....
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 من به یه دوست نیاز دارم که باهاش چاق کنم 🥲💔 لنتیی🥺😂کاش من لاغر بودم
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 کلا ۲۰ ولی مرحله اول ۱۰ از فردا شروع کنیم ؟دوس داری کجا ارتباط داشته باشیم ؟
مامان_طلا_خانوم عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2910 یه راه بهتون یاد میدم بچه ها اگر میخواست لاغر بشین مصرف شیرینی و شکر رو صفر کنید و روغن هم کم بخورین و فقط روغن زیتون باشه صبح ناشتا آبلیمو و عسل با آب ولرم بخورین ولی زیاد ترش نباشه که معده به هم بریزه
کاپوچینوشیری عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2927 از فردا شروع کنیم ؟دوس داری کجا ارتباط داشته باشیم ؟ فرقی نداره اما واتساپبهتره هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو مگه من کیم!؟؟....
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 یه راه بهتون یاد میدم بچه ها اگر میخواست لاغر بشین مصرف شیرینی و شکر رو صفر کنید و روغن هم کم بخورین ... دقیقا مرسیی عزیزم .
diyyyana مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 50 فرقی نداره اما واتساپبهتره تلگرام چی؟اونو داری؟