mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 عنوان تنهایی 95 بازدید | 19 پست شده حس کنین همه درا ب روتون بسته شده؟با هرکی دوس شی یا ب درد نخوره یا آخرش فک میکنه چ عنی هست !من خیلی تنهام !خیلی خیلی ! 1400/10/15 | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 عار تهش خودم موندم و خودم 🥲🥲خیلی بد ن دوستی ن جایی !ن رفت و آمدی ن فامیلی !من ب معنای واقعی کلمه تنهام
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 😞😞😞هرکی و دور و اطرافم میبینم اونقدر سرش شلوغ ک از هیچکی گلایه نمیکنه جز من
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15420 😞😞😞هرکی و دور و اطرافم میبینم اونقدر سرش شلوغ ک از هیچکی گلایه نمیکنه جز من خودتو سرگرم کن Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 منم همینطور... آدم تو قبر ب اندازه کافی تنها هست !تو دنیا هم اینقدر تنها اخهلباس خوشگل میخرم طلای خوشگل ساعت خوشگل کفش خوشگل بعد آخرش اونقدر میمونه تا مدش بره چون من ن کسی و دارم ن جایی برای رفتن
paradox__n عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 4753 آدم تو قبر ب اندازه کافی تنها هست !تو دنیا هم اینقدر تنها اخه لباس خوشگل میخرم طلای خوشگل ساعت خوشگ ... دقیقا منم همینم. همیشه غصه میخورم از این تنهاییتنها جایی که میشه حرفای دلمو بگم همین نی نی سایته و بسوگرنه نه دوست و رفیق دارم ن یه عشق خوببنظرم چرته ک میگن تنهایی خوبه تنها باشین قوی باشین، همش شعاره
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 خودتو سرگرم کن میدونی چی؟بعد همه ی کارا و خستگی ها با خودم فکر میکنم الان میتونستم تنها نباشم الان باید دوستی فامیلی همسایه ای کسی میبوداما هیچکس نیست!هیچکس
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 دقیقا منم همینم. همیشه غصه میخورم از این تنهایی تنها جایی که میشه حرفای دلمو بگم همین نی نی سایته و ... تنهایی من و ضعیف و افسرده و منزوی کردهکی میگه خوب؟مبارک همونا حس میکنم مرده ام نام و نشانی ازم نیستزنده ب گورم
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15420 میدونی چی؟بعد همه ی کارا و خستگی ها با خودم فکر میکنم الان میتونستم تنها نباشم الان با ... Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 از بس تنها موندمهر کی ک بهم میرسیدبراش سنگ تموم گذاشتماونقدر رفیق های الکی و سو استفاده گر و بزرگ کردم ک از تنهایی در بیامک بعدش برام خدا شدن و خدایی کردن
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15420 از بس تنها موندم هر کی ک بهم میرسید براش سنگ تموم گذاشتم اونقدر رفیق های الکی و سو استفاده گر و ب ... اشتباه کردی همیشه غروربد نیستیکم به شخصیتت احترام بزارو با همه گرم نگیر بزار اونا بیان سمتت Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
mahshan مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 453 اشتباه کردی همیشه غروربد نیست یکم به شخصیتت احترام بزارو با همه گرم نگیر بزار اونا بیان سمتت من چند سال ک ب شخصیتم احترام میذارم مشکل این هیچکس نمیاد سمت ما ی آدمای رونده و مونده ای میان ک وقتی بهشون محبت کنی خدایی میکنن و وقتی دکشون کنی میپرسن چرا؟؟