2777
2789
عنوان

همسایه نامرد 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 37 پست
باهاش حرف زد اوردش خونه  بیرون خونه میموند یخ میزد متاسفانه همسرش تعادل روانی نداره وگرنه تو ...

به مامانت بگو باهاش حرف بزنه کمکش کنه 

اره خب💔

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا دخالت میکنین؟😐اونم تو این دوره  شایدم زنه مقصره کی خبر داره😶

حتی اگه زن هم مقصر باشه مرد حق نداره تو سرمای زمستون بندازش بیرون

یه چیز هست به اسم طلاق

بعدم بیچاره میموند تو خیابون از سرما میمرد

اما فکر نکنم زنه مشکل داشته باشه چون بشدت زن مظلوم سادهیه 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
فعلا ک متوجه شدن پارانوئید عاشقشهه خیلسییی گریه میکنه ک خالم محلش بزاره ولی یهو دیوونه میشه

ای بابا😔

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
مث شدهرخاله منه مردهههه🙁😑😑

خوب شما به خالتون بگید طلاق بگیره این تحقیرا تحمل نکنه

هیچ چیز مهم تر از عزت نفس یک زن نیست 

وقتی عزت نفست از دست بدی احساس حقارت و پوچی میکنی

آخی، طفلک، شوهرش روانیه، واسه چی زنشو میندازه بیرون

شاید بیماره تو این یکسال که همسایه موقت ما شدن.فقط شاهد بحث و سرصدا از خونشون بودیم 

شاید بیماره تو این یکسال که همسایه موقت ما شدن.فقط شاهد بحث و سرصدا از خونشون بودیم 

واااای چقدر بد، زنه بنده خدا گناه داره، هیچکس نیست که با شوهرش حرف بزنه و زنه رو نجات از این وضع نجات بدن

خانوادهش ساکن شهر دیگن زیاد هم حرف نمیزنه میگه عصبانیتش از بین بره میاد دنبالم تعجب میکنم چه ...

گناداره بدبخت

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫