2777
2789
عنوان

فقط من نگفتم شوهرم کتکم زد

445 بازدید | 57 پست

منم میگم دیشب با پا کوبید تو پام ساق پام و اصلا نمیتونم دست بزنم .استخونش ورم داره انگار

اگه می پرسید چرا که باید بگم نه سر پول بود نه سر اینکه خونه بزنه به نامم نه سر اینکه طلا برام بخره

من که تو این زندگی کوفتی ارزو ی شاخه گل تو دلم موند

فقط سر این بود که پسرم بعد مدرسه میره تو خیابون تا ۱۰شب بزور میاد خونه و درس و مشق هم یا ب زور داد وبیدا یا اصلا نمی نویسه

شوهرم حالا دردش چی بود ا.این یود که من اصلا نباید بگم بجه خونه نمیاد بچه درس نمی خونه

و تو شرایط خیلی بدی هستم مخصوصا با ی بجه کوچیک و ابن چند روز که آنلاین بودن

پریود هم هستم 

تمام بار ومشکلات بچه ها رو دوشمه

ی خونه ی همیشه بهم ریخته که از کار زیاد پاهام همش ورم کرده

و بچه های به شدت نق نقو

میره تا دیر وقت پیش رفیقا و شام بیرون و گردش و تفریح و مشر  وب 

تو خونه صدبار باید صداش بزنم تا جوابمو بده

جلو بچه ها اکه بگم فلانی صدا مثلا پسر بزن درس بخونه میکه بازم گوه خوری کردی

و اصلا درمورد خانوادم نپرسید که بودنشون زجرم میده چون دردی که ازم کم نمی کنن دردی هم بهم اضاف میکنن

بارها خودکشی کردم بارها تا پای طلاق رفتم بارها قهر رفتم ولی هر دفعه از خانواده طرد شدم

خیلی خسته ام

من که شوهر درست ودرمونی که ندارم کاش حداقل بچه هام سر به راه بودن

شوهرم پول نمیده میگه نگو ببرمون دکتر

نگو فلان چیزو میخوام نگو وسیله نیست غذا درست کنم 

کلا خیلی مشکل داریم ولی این آخریش بود

و دیشبم دختر کوچیکه داشت انار میخورد ظرفشو پرت کرد تمام پرده ودیوتگار از رنگ انار قرمز وسیاه شده

پسرم خوابش برده بود با کشیده پسرمو از خواب بیدار کرد😭😭😭😭

نمی دونم خدا این جه جونیه به من داده که من دیشب سکته نکردم

ذیشب تو گروه خانوادکی خواهرم پیام داد فلانی با بچه هات ویروس گرفتین خوب شدین گفتم اره کتکم که خوردیم دیکه خیلی خوب شدیم

دریغ از ی پیام که چی شد چرا کتک خوردید

اصلا شک میکنم میگم شاید پیامم ارسال نشد

ولی ارسال شد وخوندنشم 

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فقط میتونم برات آرامش بخوام از ته قلبم🥲

یعنی میشه منم ی روز به ارامش برسم

فکر میکنم شاید با مرگ بهش برسم

ولی می دونم چشمم همش به این دنیا پیش بجه هامه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

دیگ‌واسه چی بچه رو بیدار کردندیدی این وحشیو ک ازش دوتابچه اوردی

کجای کاری خواهر ۳تا دارم

با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه شکایت کن از خونه بیرونت کزد باز با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه که بعدا ناشزه نشی مهریتم احرا بزار  برو پانسیون یا خوابگاه دانشجویی بمون  درسته سخت میگذره ولی حداقل کتک نمیخوری بچتم اذیت میکنه با ۱۲۳ تماس بگیر گزارش کودک ازاری بده بده .. 

تو این شرایط چی بپرسه چرا کتک خوردی. شاید مغزش قفلی زده

منم دیگه قفل کردم

نه راه پس دارم ن راه پیش دارم ن توان موندن ن پای رفتن

خیلی خسته ام

خستگیم با هیچ خواب واستراحتی از بین نمیره

با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه شکایت کن از خونه بیرونت کزد باز با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه ...

۳تا بچه رو چطور برم پانسیون

چندین نامه پزشک قانونی دارم بار اولش نیست کتک زده

مرتب گوشی هامو میشکنه 

تاحالا هم گوشی برام نخریده همه رو خودم میخرم

دولت ببخشید ولی هیچ غلطی نکرده

مارم تو خواب آدمو نمیزنه این احمق

چطور دلش اومد بچه رو باکتک از

خواب بیدار کنه.برای کتک تم برو ازش

شکایت کن برو پزشکی قانونی یه 

ترسی بنداز به جونش 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

کجای کاری خواهر ۳تا دارم

منم شوهردارم. ب اندازه مال تو وحشی نیس. اما بی مسئولیت و اسکوله. همه کاراش رو مخمه

حالا دوروبریام هی میگن ی بچه بیار دیگ چندساله ازدواج کردید دیگ وقتشه

منم فقطط میگم ب شما ربطی نداره هروقت خودم صلاح دونستم. ک البته من تکلیفم باخودم مشخصه بمیرمم از این ادم بچه نخواهم داشت. مگه اسکولم