2777
2789

توروخدا بخونید و جواب بدید.بچه ها من یبار جداشدم،

۲۷سالمونه جفتمون و کارمند.

۸ماهه باهمیم،

خودش گفت از روز اول جداییت برام مهم نیست،

روز اول قرار شد باهم باشیم ببینیم میخوریم به درد هم یا نه!

بعد به هم وابسته شدیم،همو دوست داریم چندباری ۲-۳ماه بعد رابطمون گفتم بهتره وابسته نشیم بیشتر شرایط منو تو فرق داره ،تو تک فرزندی،شاید خانوادت نذارن و ..(خانوادشم خیلی خوبن ،موقعیتش عالیه،دست روهر دختری بذاره نه نمیگن)

گریه کردیم جفتمون و گفت من همه تلاشم میکنم ۹۵درصد مال همیم)ولی نمیتونیم بگیم ۱۰۰در صد چون چیز صد درصدی وجود نداره،منم کم نیوردم گفتم اره وجود نداره.

بچه ها چون من تازه جدا شدم برا اینکه حرف در نیاد نمیتونم بگم بیاد خاستگاری،

ولی بگه صد در صد مال همیم میدونم قولش قوله خیالم راحت میشه،

الان چی بگمش که اینجوری نباشه انگاری من ازش خاستگاری دارم میکنم؟؟

میخام اگ ی درصدم نمیشه خودمو عذاب بیشتر ندم،من خیلیییی سختی کشیدم ،خیلی🥺🥺نمیخام تجربه سخت جدایی داشته باشم بازم،هرچند ک الانم واقعا دوسش دارم.

رابطه جنسی اصلا نبوده ...

اگه ۸ ماهه باهمین همچین خیلیم زود نیست که بیاد خواستگاری یا بخوان حرف دربیارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببخش اسی

ما یک ضرب المثلی داریم که میگیم

شتری که خار میخواد ،گردنشو دراز میکنه

شما فعلا جانب حق خودتو بگیر

ایشونم باید بیاد خواستگاری، اگه واقعا رابطه ات بر مبنای چهارچوب زندگی (ازدواج) هست ،بهش بگو بیاد خواستگاری.

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بگمش

بگو دوست دارم تکلیف رابطمون روشن شه بیشتر از این  درست نیست 

اصن شاید خونوادش نذاشتن 

از الان تکلیفتو بدونی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مرسی،صایع نیست ،؟انگاری من دارم خاستگاری میکنم؟

نه اتفاقا نشون میده دختری نیستی همینطور الکی با کسی دوست بمونی