2777
2789

واقعا نیست😂

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه مهم نیست😁

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

😂😂😂آره دیگه کی گفته قیافه اثر داره

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

ولی واقعا خیلی مهمه

امروزه همه ی مردم ظاهر بین هستن کسی هم که به ظاهرش اهمیت نده کسی زیاد نمیره سمتش

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

اتفاقا این روزا هیچی به اندازه قیافه مهم نیست 

چه بسیار دختران پاک و نجیبی که بخاطر چهره معمولی رو به پایین نه شغل درستی پیدا کردن نه خواستگار دارن 

ولی یکی به واسطه چهره خوب (نه همه تاکید میکنم)به همه جا رسیدن