2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالی گف دختره ولی اخه شبیه پسره نیس؟

ن از کجا میگی شبیه پسره😕😕😕

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

اونی که شما میبینی و فکر میکنی آلت تناسلی پسره ادامه ستون فقرات جنینه که تو این سن بیرونه و اصولا میگن اگه رو به بالا باشه جنین دختره و اگه مستقیم و صاف باشه جنین پسره جنین شما احتمالا دختره

والا همه گفتن صددرصد پسره به زاویه خطی نگاه کن

نمیدونم والا من ک اصلا نه دختر بودنشو میفهمم ن پسر بودنشو...دکتر بیشتر میفهمه...همه ک به حرف بقیه نمیشه توحه کرد...واسه ویار ترشی خیلیا میگن پسره ولی خیلیا هم گفتن ما سر دختر اینجوری بودیم..دکتر باز بیشتر دیده این عمسا رو تحربه بیشتری داره

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
اونی که شما میبینی و فکر میکنی آلت تناسلی پسره ادامه ستون فقرات جنینه که تو این سن بیرونه و اصولا می ...

چ جالب...منطقی هم به نظر میاد

چ جالب...منطقی هم به نظر میاد

منم این مطلبو تو یه سایت پزشکی خوندم و چند مورد که مقایسه کردم درست بود البته خب ما که دکتر نیستیم در حد همین مقاله خوندن میتونیم حدس بزنیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز