2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نه الان ۱۰ ماه میشه هیچ تغییری نکرده همسرم.مشکل تحرک داره همسرتون یا مرفولوژی؟

همسرم مورفوش یک هست و حرکت رو ب جلو ۳ درصد ولی بقیه حرکت ها خوبه.در کل بیشتر مشکل مورفو داره.شما سابقه سقط داشتید که تصمیم به عمل گرفتین؟خودتون آزمایشای ایمنی انعقادی رو دادین؟

من یه سقط فراموش شده در هفته ۶ داشتم.شوهرم واریکوسل داره و نمیدونم علت بخاطر کیفیت اسپرماش هست یا مشکل انعقادی خودم.البته جهش انعقادی من هتروزیگوت و خفیفه.تو هفته ۲ بارداری واکسنم زدم و شدید واکنش دادم.خلاصه کلی فاکتور این وسط هست ک نمیدونم از کدومه.

همسرم مورفوش یک هست و حرکت رو ب جلو ۳ درصد ولی بقیه حرکت ها خوبه.در کل بیشتر مشکل مورفو داره.شما ساب ...

منم مثل شما سقط فرانوش شده داشتم در هفته ۶ و مرفو شوهرم ۱ بود الانم ۱ هست بعد از کلی دارو مصرف کردن.آزمایش  dna دادن همسرتون؟من خودم هیچ مشکلی ندارم متاسفانه مشکل همسرم هست.

منم مثل شما سقط فرانوش شده داشتم در هفته ۶ و مرفو شوهرم ۱ بود الانم ۱ هست بعد از کلی دارو مصرف کردن. ...

بله dfi 14 هست.پس اگه خودتون مشکل انعقادی ندارین و یه سقط داشتین شاید واقعا برحسب شانس بوده و با تقویت خودتون و همسرتون ایشالله این سری جواب میگیرید.خیلی مکمل های تقویتی مصرف کنید.من خیلی تحقیق کردم دیدم با عمل واریکوسل خیلی تغییری ایجاد نمیشه اگر هم بشه بیشتر در تعداد تغییر ایجاد میشه از طرفی خیلیا هم مشکل ناباروری دارن (نه سقط) و با عمل واریکوسل یه ماه بعد باردار میشن.اصلا موندنم بخدا عمل بکنیم یا نه.چون بعدش هم زمان میبره تا اسپرم بهتر بشه.dfi شما چند بود؟با عمل بهتر شد؟

بله dfi 14 هست.پس اگه خودتون مشکل انعقادی ندارین و یه سقط داشتین شاید واقعا برحسب شانس بوده و با تقو ...

قبل عمل ۳۰ بود بعد عمل ۲۳ شد الان من شنیدم خرنوب خیلی خوبه حتما مصرف کنید

قبل عمل ۳۰ بود بعد عمل ۲۳ شد الان من شنیدم خرنوب خیلی خوبه حتما مصرف کنید

مرسی عزیزم.شرایطمون مثل همه برای همین براتون پرخواست دوستی فرستم اگه دوست داشتید قبول کنید.

بله خرنوب رو شنیدم ولی بیشتر روی تعداد تاثیر داره .در مورد dfi  تخلیه منظم و شست و شو با آب سرد خیلی جواب میده.

مرسی عزیزم.شرایطمون مثل همه برای همین براتون پرخواست دوستی فرستم اگه دوست داشتید قبول کنید. بله خرن ...

قربونت برم عزیزم ان شالله زود مامان بشیم قبول کردم درخواست دوستی تو

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز