2777
2789

عزیزدلم تاپیک های قبلنتو خوندم.

خیلی انرژی منفی داری.به عنوان کسی که قبلا پر بودم از انرژی منفی و به هیچ خواستم نمیرسیدم و چند سال گریه کردم تا صبح.و همش میگفتم خدایا چرا منو نمیبینی😂.اما الان آرامش  وجودمو گرفته و به همه خواسته هام رسیدم باهات حرف میزنم😍

شاید خدا خواسته مخمر آبجو واسطه شه😂

در هر صورت دوس دارم هر چی از دستم بربیاد رو برات بنویسم.تموم چیزایی که تجربه کردم

اما خیلی طولانیه.و دوس دارم انگیزه ای داشته باشم بنویسم.

من قبلا تو چند تاپیک خواستم به استارتر تجربیاتمو بگم.تا به عنوان یه انسان دست یکی رو بگیرم چون این کار برام خیلی خیلی حس خوبیه😍

اینکه یه نفرم نجات بودم از جهنمی که قبلا بودم برام خیلی حس خوبیه و خوشحال میشم.

اما متاسفانه استارتر به حرفم گوش نداده.منم نمیخوام کلی حرف بزنم و در اخر گوش شنوایی نباشه😅

ازت میخوام اگه زندگیتو دوس داری اگه دوس داری به هر خواستت برسی و به آرامش مطلق برسی و یه زن جادویی بشی که هر جا میره با خودش و وجودش معجزه میبره بهم اعتماد بده تنبلی نکنی و کارایی که میگم رو انجام بدی و واقعا تلاش ‌کنی🥰

خدا دوست داره که داره نشونه هاشو برات میفرسته همین که نوشتی گروه شکرگزاری یعنی داره وارد بهشت میشی😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزدلم تاپیک های قبلنتو خوندم. خیلی انرژی منفی داری.به عنوان کسی که قبلا پر بودم از انرژی منفی و ب ...

سلام دوست عزیزم منت دارم کمکم کنی لطف بزرگی بهم میکنی🙏🙏

سلام دوست عزیزم منت دارم کمکم کنی لطف بزرگی بهم میکنی🙏🙏

عزیزدلم سلام.امیدوارم حالت خوب باشه

عزیزدلم تمام این چیزهایی که بهت میگم حقیقت داره...

خودم تجربه کردم با تمام وجودم.

من ۷ سال کارم گریه بود.شبها تا ساعت ۴ صبح میرفتم پشت بام گریه میکردم...با خدا درد دل میکردم میگفتم چرا منو نمیبینی...

خیلی خیلی بد گریه میکردم بعضی وقتها حس میکردم نمیتونم نفس بکشم...بعضی وقتا از هق هق گریه کردن نای نداشتم

برام سخته الان در مورد اون زمان بنویسم.و دلم نمیخوام راجع بهش حرف بزنم

من کوچکترین آرامشی نداشتم.انقد بیقرار بودم که نمیتونستم یه جا بشینم

یه شب از شدت گریه بی حال شدم 

منو بردن بیمارستان و دو ساعتی سرم وصل کردن و بستری بودم...

وقتی برگشتم خونه خواهرم که دانشگاه بود گفت:من یه کانالی پیدا کردم.و بهم ادرسشو داد.و گفت به هرچی بخوای میرسی.راستش اینقدر حالم بد بود که به هر قیمتی میخواستم تغییر بدم زندگیمو...دنبال کوچکترین امیدی بودم.امید گرفتم با حرفهاش...ادمین اون کانال فیلمی برام فرستاد که شروع خوشبختی من شد.میگم شروع چون پی اش رفتم...در موردش خیلییییی کتاب خوندم.خیلی خیلی تحقیق کردم خیلی رو خودم کار کردم.الان که حدود سه ساله دارم کار میکنم.و خیلیم آرامش بدست آوردم.و خیلیم به خواسته هام رسیدم میگم اول راهم😂

هنوز باید کار کنم😍راستش اینقدر مطالبش جذابه (منی که مطالعه م صفر بود و کار بیهوده ای میدونستم)که همش دوس دارم وقت داشته باشم و برم در بارش بیشتر بفهمم و زندگیم هر روز قشنگتر بشه.

2827
2791
2779
2792