گهواره بچه ام واسش کوچیک شده ۶ ماهشه.رو پا میخوابونم میذارم زمین سریع بیدار میشه.شما راهکاری دارید؟ چند روز طول میکشه تا از سرش بیفته.جکار کنم روی زمین خوابش عمیق بشه
من این مشکلو نداشتم پسرم تا حدود یکسالگی گهواره خوابید
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
این که میگن وقتی یاد بگیره بشینه و بلند شه واسش خطرناک میشه درسته؟ بچه ام انگار میخواد غلت بزنه.انگا ...
خب براش کوچک شده سختشه غلت بزنه اگه حفاظش کوتاه باشه خطریه خودشو ممکنه اویزون کنه