2777
2789
عنوان

من تو نماز خوندن خیلی تنبلم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست
راستش من نمازم خیلی علاقه داشتم همیشه با یه شوری نماز می خوندم.. الان میخونم  ولی الان حس میک ...

عزیزم خدا خیلی مار دوست دار اگه دعایی مستجاب نمیشه بخاطراینکه به صلاحجون نیس . من که خیلی شرمندم اخه اونقد که خدا برام خدایی کرده من براش بندگی نکردم

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

شاید باورت نشا بعصی وقتا دلم لک میزنه برا نماز خوندم میرم وضو میگیرم تا شرو میکنم نماز خوندن دباره ه ...

ی راه حل میگم اگ درست شدی سرنمازات منو پسرمم دعا کن...

سعی کن هر وقت صدای اذانو شنیدی بری وضو بگیری و نماز بخونی سختیش ده روزه تا یکماه .بعد اون همش آرزو میکنی اذان بدن و نماز بخونی نکتش همینه سر وقت بخون خدا خودشم کمکت می‌کنه..حتی سر نمازاتم میتونی از خدا بخوای تو همیشه و سر وقت  نماز خوندن کمکت کنه..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من نمازم خیلی علاقه داشتم همیشه با یه شوری نماز می خوندم.. الان میخونم  ولی الان حس میک ...

من همین امروز حاجت روا شدم شما از رحمت خدا نا امید نشو مطمعن باش  خدا صلاحت رو می خواد 

چ جااب منم خیلی اذانشو دوست دارم یکی هم هست اذان یه نوجوان میده یه صدای روح نواز داره خیلی پیشنهاد خ ...

فدات شم منم نمیدونستم پدرم گفت رو نت موسیقی بوده

اونم فقط موذن میذاره البته پدرمن جدا میخونه نمازها رو  

ی راه حل میگم اگ درست شدی سرنمازات منو پسرمم دعا کن... سعی کن هر وقت صدای اذانو شنیدی بری وضو بگیری ...

مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم ک محتاج دعاییم گلم❤

فدات شم منم نمیدونستم پدرم گفت رو نت موسیقی بوده اونم فقط موذن میذاره البته پدرمن جدا میخونه نمازها ...

چقد جالب مرسی خیلی راه حل خوبی بود من با صدااذان خیلی سرحال میام مخصوصا سحرا

مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم ک محتاج دعاییم گلم❤

خواهش میکنم..ولی باید این کارو یماه حداقل پشت سرهم سروقت بخونی تا کلا عاشقش بشی...هر چن مطمینم بعد ی هفتم درست میشی اگ واقعا باور قلبی و آرامش نماز رو دریافت کنی ک انشاا...  دریافت میکنی

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

شاید باورت نشا بعصی وقتا دلم لک میزنه برا نماز خوندم میرم وضو میگیرم تا شرو میکنم نماز خوندن دباره ه ...

چه عجیب ☹ برات دعا میکنم بتونی راحت نماز بخونی 

به کلماتی که میخونی دقت کن شاید حل بشه

تاپیکامو نخون  

من 9 سالم.بود  داشتم تو.نماز خونه بدون وضو.نماز میخوندم  بعد.یه دوست.داشتم خرافاتی.و توهمی همش میگفت شیطان تو رو.میکشه که.بدون وضو  منم.مسخرش میکردم  یه دفعه.نمیدونم.کدوم.بی شعوری.وسط رکوع.محکم زد رو نشیمنگاهم.آقا منم.رفته.بودم تو حس    یه.آخوند بود.چی بود. امام.جمعه.. آورده بودن.داشت.جلو همه.نماز میخوند.دقیقا روبرو.تو یه صف.بودیم آقا کلم.خورد تو ک و ن  روبرویی اون یکی خورد به اون...... رسید به مولا بیچاره دماغش شکست.  یعنی پوکیده.بودم

امضام .. ثابت نی    ..