2777
2789
عنوان

من تو نماز خوندن خیلی تنبلم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نذار بین جدال تو و شیطان،شیطان برنده بشه,با خودت بگو من از شیطان قویترم هر جور شده نماز مو میخو ...

خیلی دلم میخاد ولی خیلی سخته کاش راهکاری داشت واقفا

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اذان موذن زاده اردبیلی روتوخونت پخش کن

ازجا میپری خیلی کمک میکنه

چون رو نت موسیقی نواخته شده

وموسیقی کیفیتی ۴بعدی رو روح میذاره

صداشم دلنشینه

برامن عالیه ناخودآگاه بلندمیشم

شاید باورت نشا بعصی وقتا دلم لک میزنه برا نماز خوندم میرم وضو میگیرم تا شرو میکنم نماز خوندن دباره ه ...

کلیب های اقای پناهی درمورد نماز رو‌ گوش کن 

علمی و دینی تحقیق کن تا به باور قلبی برسی درمورد نماز بعد برات شیرین ترین کار دنیا میشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اذان موذن زاده اردبیلی روتوخونت پخش کن ازجا میپری خیلی کمک میکنه چون رو نت موسیقی نواخته شده وموس ...

چ جااب منم خیلی اذانشو دوست دارم یکی هم هست اذان یه نوجوان میده یه صدای روح نواز داره خیلی پیشنهاد خوبی بود عزیزم مرسی

گزارش بزنین لطفا زدین لایک کنین

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
کلیب های اقای پناهی درمورد نماز رو‌ گوش کن  علمی و دینی تحقیق کن تا به باور قلبی برسی درمورد ن ...

اه همش دارم ولی حال ندارم گوش کنم 😐

راستش من نمازم خیلی علاقه داشتم همیشه با یه شوری نماز می خوندم..

الان میخونم 

ولی الان حس میکنم خدایی که من رو دوست نداره دعا میکنم دعام هیج کدوم برآورده نمیشه(حداقل یک دون ) دیگه  مثل قبلا نیستم و دارم هر هروز دور و دور تر میشم ازش 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤