2777
2789
عنوان

چرا فیلمها

81 بازدید | 12 پست

اینقدر بدرد نخور شدن فرقی نمیکنه خارجی یا ایرانی 

چندتا فیلم خارجی جدید دان کردم اثلا ارزش دانلود نداشت اینقدر بدرد نخور بود دیگه موضوع خوبی ندارن درموردش فیلم بسازن الکی هم بهشون امتیاز میدن 

خداجونم شکرت واسه همه چی

چیا دیدی  ؟

فیلمای خارجی خفن کم نداریم خدایی 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین فیلم‌های خارجی برای دهه 1990 هستند

من معمولا فیلم جدید نمیبینم چون جالب نیستن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اتفاقا بهترین فیلمها رو دیدم اما برای سالهای گذشته بوده یکبار دیگه تاپیکمو بخون گفتم جدیدا 

کدوما رو دیدی

مگه میشه فیلم خارجی جدید خوب وجود نداشته باشه

ولی ی چیزی بگم‌ منم بالا رو نگاه نکن دیدم انتظار نداشتم سطحش بالا نباشه یا مثلا تل ماسه 

دقت کردی خارجیا جدیدا چقدر موزیکال شدن؟

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
چون ملاک های مخاطب جذب کردن تغییر کرده  مثلا همین نتفلیکس واقعا داره چرت میشه  اما یه دو ...

واقعا همشون بدرد نخ ر شدن یه فیلم جدید اومده چقدر هم تبلیغش رو کردن شکارچیان روح یعنی آشغال وسط فیلم خاموشش کردیم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

کدوما رو دیدی مگه میشه فیلم خارجی جدید خوب وجود نداشته باشه ولی ی چیزی بگم‌ منم بالا رو نگاه نکن د ...

آره خیلی بدرد نخور شدن مخصوصا فیلمهای ۲۰۲۱ همشون چرت بودن  قبلترها هم دیدم نمیشه که تکراری دید میخام جدید باشن

خداجونم شکرت واسه همه چی

آره خیلی بدرد نخور شدن مخصوصا فیلمهای ۲۰۲۱ همشون چرت بودن  قبلترها هم دیدم نمیشه که تکراری دید ...

آره نمیدونم چشونه

یا حتی فصل جدید بعضی سریالا هم

چون ملاک های مخاطب جذب کردن تغییر کرده  مثلا همین نتفلیکس واقعا داره چرت میشه  اما یه دو ...

Coda قشنگ بود😍

گشت ارشاد ۳ یعنی داغون بود  اکثر فیلمهای سینما رو رفتم دیدم همشون بدرد نخور

وای خوب شد نرفتم ببینمش پس

دوستم  بی همه چیز رو دیده بود خوشش اومده بود