2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

85 بازدید | 9 پست

سلام خانما من یه راهنمایی لازم دارم پیجم تو اینستا جدیدا فالووراش رفتن بالا کاره عکاسی انجام میدم مشکله من اینه همه از من انتظار دارن فامیلا پیجشون استوری کنم من حتی تبلیغاتم انجام نمیدم دوست ندارم دوستمم بهم گفته پیجمو استوری کن فالوورام بره بالا منم با کمال احترام گفتم نه چون بعد همه انتظار دارن الانم قهر کرده 😐 من واقعا نمیدونم چکارکنم

کارت خیلی درسته 👌🏻👌🏻👌🏻بدم میاد از پیجایی که اینجورننننن 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
کارت خیلی درسته 👌🏻👌🏻👌🏻بدم میاد از پیجایی که اینجورننننن 

من خودمم منکه نمیتونم اطمینان کنم هرپیجی استوری کنم شاید کلاهبردار باشن ولی الان واقعا از دست اشنا فامیل نمیدونم چکار کنم دوست دارم کلا حذف کنم اینستارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم منکه نمیتونم اطمینان کنم هرپیجی استوری کنم شاید کلاهبردار باشن ولی الان واقعا از دست اشنا ف ...

بگو با پیج کاریم همچین کاریو نمیکنم اگر میخاید با پیج شخصیم شاید بتونم 

و میتونی اصن استوری کنی ولی فقط برای اشناهاتون بزاریش قسمت بست فرند

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
بگو با پیج کاریم همچین کاریو نمیکنم اگر میخاید با پیج شخصیم شاید بتونم  و میتونی اصن استوری کن ...

دقیقا مردم چقدر پروین این خانمم معلومه مظلومه من جاش بودم بلاک میکردم فامیلارو

عزیزم خب اگه هیچ وقت نذاشتی باید روال کارتو بدونن که کلا تبلیغ نمیذاری

اینو بهشون بگو

بعدم حالا واسع فامیل یه دونه بذاری چیزی نمیشه که

دوستای منم اوایل کارم به پیشنهاد خودشون تو پیجای شخصی و کاریشون برام استوری گذاشتن تا کارام دیده بشه

بنظرم ثواب داره کمک کنی به کسب وکار اوناهم

اگه فردا اوناهم فالووراشون بالارفت برات جبران میکنن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم خب اگه هیچ وقت نذاشتی باید روال کارتو بدونن که کلا تبلیغ نمیذاری اینو بهشون بگو بعدم حالا وا ...

اره عزیزموافقم ولی خب اون کسبو کاری نداره دوستم پیجشم هیچی نذاشته اگه به عنوان مثال طراحی انجام میداد حتما استوری میکردم