2777
2789
عنوان

تجربه معاینه داخلی لگن برا زایمان

6461 بازدید | 35 پست

سلام دوست جونیای خودم، اومدم این تاپیک و بزنم تا بعدا شاید ب درد کسی خورد.

خب من الان وارد هفته ۳۸ بارداری شدم و دیروز رفتم دکتر زنان بهم گفت وقتشه ک یه معاینه هم بکنم ببینم لگنت خوبه و دهانه رحم در چ وضعیتی هستش،چون من تصمیم دارم زایمان طبیعی داشته باشم اینا مهمه.اسم معاینه که اومد لرزیدم از ترس آخه اینجا همش میگفتن درد داره شدید و جیغ زدیم و گریه کردیم،خلاصه رفتم با ترس و لرز خوابیدم رو تخت چشامو بستم آماده ک دست کرد توم جیغ و داد کنم ولی تا بخودم اومدم دکتر دسشتو کرده بود داخل داشت می‌چرخوند و من واااااقعاااااا هییییییچی نفهمیدم تنها حسی ک داشتم حس یه فشار بود ک دکتر گفت دارم تحریک میکنم تا دهانه رحمت باز تر بشه،خلاصه ک اگه اینجوری باشه من دوست دارم قبل زایمان روزی چندبار معاینه بشم آخه میگن خیلی روند زایمانو جلو میندازه،و اینکه دکتر بهم گفت لگنت عالیه،دهانه رحمتم یه انگشت بازه که با این اوضاع فک نمیکنم ب چهل هفته برسی و خیلی خوشحال شدم ( در راستای تاپیک قبلی)،بله اینطوریاست خلاصه اصلا ترس نداشته باشین یا تجربه بدی هم اگه داشتین با آب و تاب نگین بخدا من غول ساخته بودم برا خودم، بوس بوس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم معاینه لگن شدم درد نداشت امروزم ۴۰ هفتم تموم میشه هنو درد ندارم اونموقع دکتر معاینه کرد گفت انگشتم به سر بچه خورده ولی نمیدونم چرا درد نمیگیرم

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
منم معاینه لگن شدم درد نداشت امروزم ۴۰ هفتم تموم میشه هنو درد ندارم اونموقع دکتر معاینه کرد گفت انگش ...

تا چهل هفته دیگه اخراش نیس؟! نهایت تا چهل و یک هفته صبر کنم رفتی دکتر؟! دکتر بمن گفت تا الان هرچی پیاده روی داشتی و ورزش کردی و هرچی همونم ادامه بده خوب داری میری،گفت رابطه هم اگه خودتون مشکلی ندارین می‌تونه کمکتون کنه

تا چهل هفته دیگه اخراش نیس؟! نهایت تا چهل و یک هفته صبر کنم رفتی دکتر؟! دکتر بمن گفت تا الان هرچی پی ...

میگن اصل بارداری ۹ ماه ۹ روزه 

منم تا ۹ روز دیگه صبر میکنم اگه درد نیومد میرم بیمارستان 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!