2777
2789
عنوان

کم حرفم

369 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها راه حل بدین لطفا

ام ۱۵سالمه خیلی ادم کم حرف و خجالتیم تو مدرسه همه میگن میخندن تو مهمونی...ولی من خیلی اروم حرف میزنم خونگرم نیسم اصلن پیش دوسام یا کس دیگ ای حرف واسع گفتن پیدا نمیکنم اینم بگم ک خیلیم بیذوقم:)🥲

اعتماد ب نفسم پایینه پایین خیلی دوس دارم یه دختر پرحرف و دوسداشتنی بااعتماد بنفس باشم چیکار باید کنم؟

لطفا اگه دیدین جواب بدین💜

چرا  اعتماد به نفست پایینه؟؟؟؟

چی کم داری از بقیه؟؟؟

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

از قبل حرف آماده کن، 

اطلاعات عمومیت رو ببر بالا که همیشه ذهنت پر باشه، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری بودم تو مدرسه ولی بعد از یه سال که بیشتر همو شناختیم مثل بقیه شدم

الانم تو مهمونی هایی که زیاد باهاشون صمیمی نیستم همینجدر بیکار میشینم تا وقت بگذره پاشم برم

من ی دوس داشتم تو مدرسه خیلی کم حرف و خجالتی بود باباشم اونجور بود. خیلی آروم بود وترسو، غذا خوردنش ی ساعت طول می‌کشید . بعد مامانش انقد برد مشاور و روانشناس. الان اصلا انگار اون آدم نیس انقد اجتماعی وبروز شده بیا وببین

خو وقتی میخام بحرفم استرس میگیرم خیلی تندو اروم حرف میزنم

نه بابا استرس برا چ

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز