2777
2789
عنوان

میشه بیاین درد دل

145 بازدید | 22 پست

دلم گرفته زیر یه چشمم کبوده کمرم خیلی درد می‌کنه نمیتونم خم و راست شم سرم هم درده گوشامم ،درخاست طلاق دادم باز هم میرم پیشش خوابه میگم میای با هم حرف بزنیم میگه نه چقدر تو این زندگی من بی ارزشم چجوری یک دفعه اینجوری هار شد دست بزن پیدا کرد قبلاً هم مشکلات اخلاقی زیاد داشت اما الان هر روز کارش شده زدن من 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بعد میگه تو اگر با هرکسی زندگی کنی نمیتونی باهاش بسازی همش ایرادات من و میبینه ولی مال خودش نه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چون خودت خواستی...کتکت زده بعد میگی بیا حرف بزنیم ؟فازت چیه؟

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون خودت خواستی...کتکت زده بعد میگی بیا حرف بزنیم ؟فازت چیه؟

ازدواج دوممه نمیخام تموم بشه 

الهییی عزیزززم چند ساالته؟

۳۳

به چه قیمتی نمیخوای تموم شه؟

به قیمت عمر و جوونیت

آدمی که دست بزن داره درست نمیشه 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
مهم ندون

نمی‌دونم چرا این حرفاش خیلی عذابم میده چون قبلاً مامانم تو مجردی چند بار بهم گفته بود با شوهر اولم هم خیلی بد کردم مغرور بودم وگرنه اون صد شرف به این داشت اما این چون می‌دونه ازدواج دومممه هی سرکوفت میزنه که تو خودت بدی 

ازدواج صدم هم باشه مهم نیست...در ضمن شما ببین مشکل از کجاست بجای التماس کردن و بی ارزش کردن خودت...شاید مشکل رفتاری اخلاقی داری اصلاح کن

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
😢😢😢ازدواج دومته  باهم حرف بزنید درست میشه انشالله

حرف نمیزنه همش تو خونه خابه یک تنه خودم بچه داری میکنم اون فقط میاد میخابه و می‌ره مغازه فقط همین 

ازدواج صدم هم باشه مهم نیست...در ضمن شما ببین مشکل از کجاست بجای التماس کردن و بی ارزش کردن خودت...ش ...

خیلی دلم گرفته من مشکلم فقط حساس بودنم هست مثلا خیلی دقت میکنم بچه نیفته یا حواسم بهش باشه تو خونه هفتاد متری همش تنهاییم هیچکی نه میاد نه ما میریم مجبورم سر دخترم رو گرم کنم با وسایل خونه میگه چرا خونت شلخته هست اما خودش هزار تا عیب بزرگتر داره خود ارضایی و خواب زیاااااد و دروغ گفتن و بی توجهی به من و تو خونه یک کلمه هم بزور باهام حرف میزنه