2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
حتمااااا شيرخشك بده حتماااااا حرف اينايي كه ميگن واي شير خودتو نميخوره گوش نكن اصلا نخوره عوضش س ...

من میگم طول روز شیر خودمو بخوره 

شبا که سیر نمیشه از شیر خشک کمک بگیرم 

چون بی خوابی اذیتم میکنه خودمم دست تنهام 

آره بالا میاره

اون فقط میل به مکیدنش زیاده پس همون شیر خودت کافیه نخابیدن و گریه هاش از دل درده همون قطره رو بدی آروم میشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میگم طول روز شیر خودمو بخوره  شبا که سیر نمیشه از شیر خشک کمک بگیرم  چون بی خوابی اذی ...

اره اینجوری خوبه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
منم به اطرافیان همینو میگم  ولی میگن تو خوب به بچه شیر نمیدی  آه خدا

هرکار خودت میدونی همون درسته به حرف هیشکی نکن 

از 12رشبه تا الان اصلا نخوابیده یا شیر خورده یا گریه 

همون قطره دل درد رو بده اون همراه باشیر هوای زیادی قورت میده براهمون دل درده چون ولع داره تو شیر خوردن اینجوری میشه 

بعضي بچه ها ميل به مكيدنشون زياده

مثل دختر من

هر چي بزرگتر بشن به سينه وابسته تر ميشن

الان زمان برگرده عقب فقط شيرخشك ميدم و پستونك

اصلا شير خودمو نميدم

فوقش تا سه چهار ماه

الان شبا خواب ندارم

هر نيم ساعت پا ميشه ميك بزنه

رواني شدم

مليكا هستم🥰