2777
2789

من یه دوره ای داشتم دکتر ده تا قرص داد خوردم خوب شدم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

نگران نباش حتی مشکوک به سرطان تیروئید میشن اما چیزی نیست عفونت های گلوت رفته دور غده تیروئید ت جمع شده که باعث این شده 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش حتی مشکوک به سرطان تیروئید میشن اما چیزی نیست عفونت های گلوت رفته دور غده تیروئید ت جمع ش ...

شما چه جوری خوب شدین.خدا لعنت کنه این بیماریو ‌.esar پایین نمیاد ک نمیاد

التهاب تیرویید همون گواتر هست .. این التهاب از کار نکردن درست غده ی تیروییده.. وقتی بدن ید کم داشته باشه  غده ی تیرویید فک میکنه مشکل از خودشه و زیاد کار میکنه اینقدر کار میکنه تا  از کار کردن زیاد..بزرگ شه حجمش..  نگران نباش برو دکتر قرص میدن بهت

فاصله ... آزمون دلهاست یا دلتنگ میشوی یا فراموش 
التهاب تیرویید همون گواتر هست .. این التهاب از کار نکردن درست غده ی تیروییده.. وقتی بدن ید کم داشته ...

اره گواتر مولتی ندولر دارم.فقط کورتون دادن.ولی خوب نمیشم چرا

اره گواتر مولتی ندولر دارم.فقط کورتون دادن.ولی خوب نمیشم چرا

پس درست تشخیص دادم.. اون نوع گواتر رو آشنایی ندارم باهاش ولی

دوباره به دکتر مراجعه کن شاید غده ی هیپوفیزت  زیاد دستور تحریک غده ی تیرویید رو میده... 

درمانشم بگو دگ.کجا رفتی

من دکتر نیستم 😅 فعلا تخصصی ندارم محصل رشته ی تجربیم واسه همین تونستم تشخیص بدم. ولی بنطرم واسه درمان بیماریت کنار داروهات غداهای ید دار بخور مث ماهی.. ید تو سبزیجات هم هست ولی متاسفانه کشور ما خاکش ید دار نیس بخاطر همین ید غذا هامون کمه نمک ید دار بخر با  ماهی  زیاد استفاده کن انشاالله خوب میشی

گواترم یه مشکل دیگس .التهاب تیروییدم یه چیز دیگس

خب حتما التهاب تییروئیدت به دنبال گواترت اومده.. چون دوتاشون جزئی از  غده ی تیروئید هستن و تغریبا دوتا بیماری بهم خیلی نزدیکن 

التهاب تیرویید همون گواتر هست .. این التهاب از کار نکردن درست غده ی تیروییده.. وقتی بدن ید کم داشته ...

ببینید کار نکردن درست غده تیروئید براثر سردی طبع اون عضو هست از نظر طب سنتی و باید با انجام باد کش اون عضو رو گرم کنید یه هفته دو طرف گردن رو استکان یا همون بادکش کنید