بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
التهاب تیرویید همون گواتر هست .. این التهاب از کار نکردن درست غده ی تیروییده.. وقتی بدن ید کم داشته باشه غده ی تیرویید فک میکنه مشکل از خودشه و زیاد کار میکنه اینقدر کار میکنه تا از کار کردن زیاد..بزرگ شه حجمش.. نگران نباش برو دکتر قرص میدن بهت
من دکتر نیستم 😅 فعلا تخصصی ندارم محصل رشته ی تجربیم واسه همین تونستم تشخیص بدم. ولی بنطرم واسه درمان بیماریت کنار داروهات غداهای ید دار بخور مث ماهی.. ید تو سبزیجات هم هست ولی متاسفانه کشور ما خاکش ید دار نیس بخاطر همین ید غذا هامون کمه نمک ید دار بخر با ماهی زیاد استفاده کن انشاالله خوب میشی
التهاب تیرویید همون گواتر هست .. این التهاب از کار نکردن درست غده ی تیروییده.. وقتی بدن ید کم داشته ...
ببینید کار نکردن درست غده تیروئید براثر سردی طبع اون عضو هست از نظر طب سنتی و باید با انجام باد کش اون عضو رو گرم کنید یه هفته دو طرف گردن رو استکان یا همون بادکش کنید
اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼