2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای پروتئین تراپی کنی مگه؟؟خخخ

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ن عزیز تازه زیادم هست

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

بسه بابا چخبره مگه میخوان گوشتو خالی خالی قاشق بزنن بخورن؟ قاطی خورشت میشه کلی میشه هرکی چندتا تیکه برمیداره همچین ذوق میکنن که شما کل خستگی ازتنت میره  

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
احساس میکنم کمه من وشوهرم وپسرم که ۴ سالشه اونام دوتا بچه ۴۵ساله دارن فکرمیکنم که ☹

ن بسه

بچه ها مگه گوشت میخورن؟؟؟😐😂

تو خانواده ما نسل جدید لب ب گوشت قرمز نمیزنن🤦‍♀️