2777
2789

ناز و عشوه بیا براش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش راجب این موضوع حرف بزن بهش بگو که سرد بودنشو احساس می‌کنی شاید از جایی ناراحته شاید ذهنش به جایی مشغوله مردا نمیتونن وقتی فکرشون و ذهنشون مشغوله عاشقی کنن و محبت بکنن

چیکار کنم دیگه اخه

خب قلقشو پیدا کن خرج میکنه نق میزنه براش ناز بیا ک عجیجم برا من خرج نکنی برا کی خرج کنی 

نمیدونم خب اینو میخرم ب چشم تو بیاد اونو میخرم تورو سیر کنم این کارو کردم چون تو پشتمی پشتم بت گرمه چ میشه کرد نمیدونم میشه همیشه روت حساب کرد تو ادم امن زندگی منی از این چرندیات بریز تو حلقش خرش کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب غر نزن بزار کاره اشتبا رو بکنه بجا غر زدن ناراحتبتو نشون بده براش مهم باشه تکرار نمیکنه

نه که غر بزنم 

ولی مثلا میگم من دوست دارم اون میگه خوابم میاد بعد من میگه بازم پسم زذی

نه که غر بزنم  ولی مثلا میگم من دوست دارم اون میگه خوابم میاد بعد من میگه بازم پسم زذی

کی میگه خوابم میاد ؟؟خب اینو نگو اینو بگی حس بدی پیدا میکنه یکم راحتش بزار ماله من ۱۱ میخابه روزی ۲۰ دقیقه هم تلفنی مکالمه داریم بخاطر کارش

ماهیی یه دوبارم همو میبینیم