2821
2789
عنوان

لکنت زبان

364 بازدید | 9 پست

سلام خسته نباشید

دختر۱۷ساله ای هستم که در گفتن بسیاری از کلمات مشکل دارم.

برای مثال کلمه ۳۵۰و۱۳۸۴و..را وقتی داخل جمله آورده میشه رو نمیتونم صحیح تلفظ کنم...

کلمه هایی که مثل هم هستن رو هم نمیتونم بگم مثل (جدا جد_مامان بابا_لپ تاپ و....)

همه ای هم وقتی داخل جمله هستن تلفظشون خیلی برام مشکله وهصلا نمیتونم آروم و شمرده شمرده بگمشون..

س و ش رو مشکل دارم ر و ل رو مشکل دارم.. این هاهم همه ارثی هستن..البته تا۱۱سالگی. اصلا همچین مشکلی نداشتم اما تازه سراغم اومده و روز به روز هم بدتر میشه..

دیگه خجالت میکشم با کسی حرف بزنم..

وقتایی هم که مجبور میشم هی سعی میکنم کلمات رو جایگزین کنم. اما نمیشه دسترسی هم به گفتار درمان هم ندارم.. خواهش میکنم کمکم کنید🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم به نظرم لکنت اصلا غیرعادی و مشکل تو چشمی نیس من دور و برم زیاد دیدم اصلا هم برام مهم نیس خب مثلا ممکنه منم یه عیب دیگه داشته باشم آدما باید هم رو درک کنن شما پردازش مغزت تو اون قسمت ضعیف شده من شخصا درک میکنم 

صداهای کشیده آ ی او را با کشش جلو آینه با صدای بلند تکرار کن 

بعد هم کلمه هایی که همین صداها دارند تکرار کن مثل علی آوا و...

بعد هم موزیک بزار بلند باهاش همخوانی کن

بعد سعی کن جلو اینه ادای مجری ها در بیاری 

بعد هر حروفی با صدای کشیده و صدای کوتاه بلند بلند تمرین کن

یه مدت سردی نخور مثل لبنیات 

اسپند با سیاه دانه دود کن تا مغزت گرم بشه

اسپند با کندر هم عالیه

از عطرهای گرم مثل گل نرگس و یاس استفاده کن 

روزانه چند عدد سیاه دانه بخور 

دوسین هم عالیه

نه لکنت من خیلی تو چشم و بده😭

فکر میکنی لکنت لکنته تو چشم و غیر چشم نداره دیگران باید شما رو بپذیرن شما که به کسی بدهکار نیستی این خلقتت هست سخت نگیر گلم این سخت گیری به نظرم مال نوجوونیته