2777
2789
عنوان

بعد از زایمانم...

249 بازدید | 19 پست

خانما من تو بارداری هیلی حال روحیم بهتر بود بااینکه خدا بهم نینی سالم و خوشگلی داده 

البته اوایلش مشکل زردی و‌... که خداروشکر رفع شد اما حال روحیم خوب نیس خیلی احساس تنهایی میکنم یعویی مخصوصا شبا حس میکنم نفسم داره میگیره شوهرمم می برتم با ماشین دور میزنیم اما بازم اون حسه رو دارم 

تا۴۰ روزم میگن نباید برم جایی خونه کسی مثلا 

چکار کنم خوب شم؟؟ شوهرم میگه کسلی بیحالی مثل قبل نیستی 😞😞😞

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

افسردگی بعد زایمان گرفتی ، بعدش هم اینکه تا ۴۰ روز جایی نری خرافاته،  حالا منکه رفتم چیشد  ، من پیک نیکم رفتم با خانواده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکل عصبی پیدا کردی

پروپرانولول مصرف باید کنی

البته زیر نظر پزشک

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

احتمالا افسردگی بعد از زایمان

بیخیال بابا اون زمان قدیم بود میگفتن بیرون نرین من سر پسرم بعد از دو هفته رفتم بیرون هیچی هم نشد 

همش خرافاته

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
افسردگی بعد زایمان گرفتی ، بعدش هم اینکه تا ۴۰ روز جایی نری خرافاته،  حالا منکه رفتم چیشد  ...

چکار کنم خوب شم؟ چمیدونم میگن سرده هوا واقعا درسته نینی هم هنوز خیلی ریزه خودتم تازه زایمان کردی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
افسردگی بارداریه.هورمونا پدر ادمو درمیارن.من ۹روز قبل از تولد دخترم پدرم هم فوت کرد جوون جوون. دیگه ...

آخی متاسفم روحش شاد باشه 

اره افسردگی چکار کنم پس 😞

مشکل عصبی پیدا کردی پروپرانولول مصرف باید کنی البته زیر نظر پزشک

دکتر چی باید برم همون که بارداری میرفتم پیشش ؟؟ دکتر زنان و زایمانه 

احتمالا افسردگی بعد از زایمان بیخیال بابا اون زمان قدیم بود میگفتن بیرون نرین من سر پسرم بعد از دو ...

اخه خودمم میرم دکترم چندبار رفتم  البته با ماشین هر شب دور میزنیم پیاده نمیشم سرده 

چرا تا چل روز نباید بری جایی،؟؟؟

سرده هوا چله زمستونه میترسم نینی سرما بخوره یا خودم که  تازه زایمان کردم بدنم ضعیف تره 

اخه خودمم میرم دکترم چندبار رفتم  البته با ماشین هر شب دور میزنیم پیاده نمیشم سرده

برو خونه مادری کسی قرار نیست فقط بیرون برین

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
چکار کنم خوب شم؟ چمیدونم میگن سرده هوا واقعا درسته نینی هم هنوز خیلی ریزه خودتم تازه زایمان کردی&nbs ...

من فقط با بودن تو شلوغی حالم خوب میشد ، باز تنها که می‌شدم شروع میکردم به گریه کردن واسه همین همسرم منو میبرد خونه مامانم خونه فامیل ، من پسرم اسفند به دنیا اومد هر جا هم میرفتم لای دورپیچ میکردم توی قنداق فرنگی میذاشتم ، با ماشینم میرفتیم،  خدارو شکر مشکلی پیش نیومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

دکتر چی باید برم همون که بارداری میرفتم پیشش ؟؟ دکتر زنان و زایمانه 

نه برو دکتر اعصاب تا پیشرفت نکرده

شاید دارو نده ولی اصلاح میکنه رفتارت رو

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
آخی متاسفم روحش شاد باشه  اره افسردگی چکار کنم پس 😞

خودش به مرور درست میشه چند بار پریود بشی و دو سه ماه بگذره بدنت عادت کنه به نبودن بچه و هورمونا برگردن حالت قبل.

جاهای غمگین نرو.اهنگ غمناک گوش نده.با ادمای خوشحال و بگو بخند ارتباط بگیر.

دم کرده گل گاو زبون بخور خوب میشی