2777
2789
عنوان

دختره ...😱😱😱🥺🥺😢😢😢

273 بازدید | 12 پست

دختره تو فیلم آماده شد بره پارتی یه دکلته پوشید کل سینه ش بیرون و آرایش کرد اومد بیرون پدرش گفت : چه زیبا شدی فرشته ی من !😍😇 و بهش گفت به سلامت برو مهمونی !😒😒😒😒 اونوقت من ته خونه یه تیکه رژ زدم از اتاق اومدم بیرون بابام بهم گفت دردی به اون قیافت بزنه برو گمشو تو اتاق عین 🐕 وایمیستی رژ میزنی برو حالم بهم خورد جلو چشمم نباش 😢😢😢🥺🥺🥺🥺 بچه ها واقعا از آرایش متنفره زل میزنه بهم میگه براچی آرایش کردی ؟🥺🥺😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و پدر مهربان من کلا چیزی نمیگه قربونش برم 🙃

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یاد بابای خودم افتادم تو مجردی از ترس میرفتم تو اتاق پشتیه که تاریک بود یه کم کرم میزدم میومدم بیرون پیش دوستام مسخرم میکردن میگفتم کرمو کجا میزنی

کاملا معلوم بود تو ترس ویواشکی زدم اخه همش تو ابروهام جمع میشد😁

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺