2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

79 بازدید | 5 پست

فکر کنم سرطان سینه دارم ۱۵ سالمه توی سینه سمت راستم یک سری توده به هم متصل احساس میکنم البته تو چپم هم دارم ولی خیلی کمتر و ناواضح تر رفتم ماما معاینه کرد گفت چیزی نیست 

یه توده هم زیر همین بغلم دارم که اونو چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم نگفتم 

فردا دوباره می رم ماما معاینه کنه 

سه ماهه حالت سرفه خیلی کم دارم یعنی دست خودم سرفه کنم یا نکنم ، تو این یه هفته ۱ کیلو کم کردم از استرس و...

همش فکر میکنم سرطان دارم و پیشرفت کرده و به همه جام زده 

مامانم قبول نمیکنه منو ببره سونو😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که به خودت نباید بیماری رو تلقین کنی « فک کنم سرطان سینه دارم» 

ازاین حرفا نباید بزنی  و این فکرا نباید بکنی...

چون آدم به هرچی فکر کنه همون پیش میاد...ذهن خیلی قدرتمندی.

بگو من سالمم ازقید و بند هر بیماری آزاد هستم 

بدن من هیچ مشکلی نداره ...سالمم رشد میکنم درس میخونم و ازدواج میکنم ...همه ی اینا رو ببین..و تصور کن..وبه بیماری فک نکن اما برای اطمینان برو و خودت رو چک کن...و واهمه نداشته باش وقتی میری پیش دکتر

ببین عزیزم تو اینترنت بزن علائم سرطان سینه.... از طرفیم شما هنوز سنی نداری که سرطان سینه داشته باشی، اصلا نگران نباش و حتما حتماااا برای اطمینان بیشتر به پزشک مراجعه کن

نمیخوام نگرانت کنم ولی سرفه بی دلیلی که داری شاید نشانه یه چیزی باشه، به مادرتم بگو اگه سلامتی من برات مهمه  یه وقت سونو برام بگیر هم خیال خودم هم خودت راحت شه