2777
2789
عنوان

شوهر احمق

261 بازدید | 12 پست

بچهاااا باشوهرم چکار کنم از صب ک میره سرکار تا شب ، شب میاد کلا دراز کشیده پای بخاری میگه شام چایی میوه کلا هم سرش تو گوشی هستا باحالت ک پاش درازه یه کم خابیده سرسفره غذا میخوره چایی میخوره میوه میخوره تا صبح ک همونجا خابش ببره ،منم بچه کوچیک دارم فقط چسبیده بخودم ، بخدا بایه دستی سفره میارم ن مزه غذا میفهمم ن هیچی ،دقیقا ۶ از سرکار اومده همونجا افتاده ، تا صبح ک همونجا خابش میبره باعرض معذرت سرسفره موقع خاب موقع تعریف موقع حرف همش باد شکمم ازش خارج میشه🤮🤮🤮هرچی جیع میزنم دعوامیکنم نمیفهمهه ،حالم ازش بهم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری حرف نزن 

اون بیچاره صب رفته تا الان واسه تو و بچت پول در اورده زحمت کشیده خستس حق رو به شوهرتون نمیدم بشین باش صحبت کن خوب نه با جنگ و دعوا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

چه کثیف وبی حال هست بگوسفره حرمت داره بایدبشینی  بچه روبذارکنارش بگوحواست باشه بهش تاسفره پهن کنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اه چ بد

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

وای چقد لجم گرفت😤

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹